Kaderibo Ilk beta 48 (sağlik ocaginda verdim) Iki gum sonra 85 oldu (sağlık ocagi ) Gun 157 (özelde ) Değerim normalmi acaba bana biraz düşuk geldi bide lavoratuvar farki olmus olabilirmi
ayssss1 Kaderibo evet biraz az artmış sanki ama sıkma canını kimyasal olduktan sonraki ay regl olmadan gebe kaldım kimyasal gebelikte rahim kendini temizliyor tabi şuan sizinki belli değil ama her ihtimale karşı söylemek istedim iyi düşünün hakkınızda hayırlısı olsun 🌺
Kaderibo ayssss1 bi kere daha gecirdim kimyasal gebelik ama bu kadar artmamisti degerim 19 dan sonra dustu kanamam oldu iki ay sonra ogluma hamile kaldim bunda digerinden fazla yukselince acaba dış gebelik olabilirmi
ayssss1 Kaderibo dış gebelik demek için çok erken düzensiz artmaya devam ederse ya dış gebelik yada sağlıksız gebelik oluyor oda maalesef başıma geldi düzensizdi ama artıyordu dış gebelik ihtimaline karşı kürtaj oldum ama dış gebelik değildi mutlaka betanızı takip etmeye devam edin
semi29_ Kaderibo anladım 4 gün sonra az artmış evet 2 gün arayla en az %60 oranında artması lazım ama laboratuvar farkı falan da olabilir henüz bir şey söylemek için çok erken değerlerinizi takip edin derim inşallah sağlıklı sonuçlanır 🌸
Beyzadrs Kaderibo farklı yerlerde yapmanın etkileri oluyor. Son yaptırdığınız yerde devam edin aynı saatlerde verin ordan daha sağlıklı olur. Ben ilk ikisini farklı yerde yaptırdım sizin son değeriniz gibiydi. Hoca onu beğenmedi başka yerde yaptırdığımı soyleyince he tamam o zaman dedi. Canınızı sıkmayın sadece aynı yerden devam edin bence guzel çıkacak sonuc ☺️