Beybiik Kızlar son 1 ayda sezeryan doğum olan varmı hastane ve hemşireler nasıldı . Anesteziyi kendin seçiyormuşun gerçekten öylemi
Minikprensesim_ Beybiik çok yakın zamanda ben olcam bende merak ediyorum açıkçası . Bugün burdan tanıştığım @Ozbekasena arkadaş doğum yaptı . Bende onun yorumlarını bekliyorum 😊
Ozbekasena Beybiik merhaba kesinlikle tek bir teredut içinde kalmayın okadar candan iyi bir şekilde ilgilendiler ki özel gibi yani hemsilereler ablacım diye amelliyat hanede beni konuştular sakinlestirdiler bebeğin doğdu gayet iyi ısınsın sana getirecekler diye ben çok memnun kaldım özele okadar para vermeye değmez bence hiç korkmayın tereddütte kalmayın ben tup bebekti bide
Beybiik Minikprensesim_ insaallah yazıp bizide bilgilendirir. Insaallah sizde hayırlısıyla kurtulursunuz o zaman bizler için bi post acarmisiniz
Beybiik Ozbekasena gözünüz aydın olsun öncelikle 🫠 sizin adınıza çok mutlu oldum iyi insanlarla karsilasmisiniz demekki ,genel oldunuz sanırım ameliyatı kendi isteginizlemi oldunuz,sonda takildimi bu arada merak ediyorum herkese takiliyormu.
Guneyarkoc Ozbekasena öncelikle geçmiş olsun isteğe bağlı sezeryan mı oldunuz birde odalar tek kişilik mi oluyor merak ediyorum
Ozbekasena Beybiik genel olmadım canım belden uyuşturma sonta hiç korkma beni çok korlutmuslardi ama takan hemşire 3 kadar say bak hemen bitecek dedi ve öylede oldu nefes al ver bitti
Ozbekasena edasaribek ne demek canm bende korkuyla geldim çünkü devlet hastanesi diyince hep kötü yoruma denk geldim ama inana okadar güzel ilgileniyorlar ki ebeler bebek drlari kendi Dr hepsi çok iyidi
Beybiik Ozbekasena ay teşekkür ederim canım bi nebze olsun rahatladım şimdiye kadar neredeyse kötü postlarla karşılaştım hep Rabbım insaallah bizide iyi insanlarla karşılaştırır bi nefeste bizde kurtuluruz umarım.
edasaribek Ozbekasena çok şükür güzel geçmesine çok sevindim İnşallah hepimizinki öyle olur beni de gerçekten çok korkutuyorlar hayvan gibi davranıyorlar falan diyorlar şu ana kadar muayeneye gittim hiç öyle bir muamele görmedim ama doğum konusu biraz hassas ya benim de 2 sezeryanım olacak o yüzden biraz gerildim
nisanela Ya ben şehir hastanesine nst için gittim ebe mi hemşire mi artık her kimdiyse 5 karış surat sorulara asla cevap yok afedersiniz it gibi davrandı yani anlamadım cok acayip insanlar var o yüzden kesinlikle oraya gitmem
ilaydaalptekin nisanela arkadaşım normal doğum yaptı şehir hastanesinde hiç konuşturmadılar salonda bekle koridorda dolanma diye azarlıyorlar bacaklarımız açılsın dıe yürüyelim diyoruz asla gir salonda bekle ben ilk doğumumu dünyamda yaptım memnunum tabi o zmn lar ucuzdu şuanda 20 haftalık hamileyim şehir hastanesini düşündüm ama oraya korkuyorum tabi aralarında iyileri de vardır ama çoğunlukla kötü o sesler aklımdan çıkmıyor lafının biri sancıdan bağrıyor sus ne bağırıyorsum dıe azarlıyorlardı herkez insan evladı desteğe ihtiyacı varken