Sevosko-2020 Kızlar selam 5 haftalık hamileyim henüz keseyi görmedik kontrole hiç gitmedim beta yüksek çıktı pazartesi kontrolüm var fakat hep adet olcak gibi ağrılarım var. Bi geliyor bi gidiyor. Çok endişeleniyorum normal mi ? Yaşayan var mı
Kubra001111 Sevosko-2020 merhaba canım ben de keseyi gördüm haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah bende de adet sancısı gibi gelip gidiyor sanırım normal lekelenmem de oluyor sizde oluyor mu acaba
Bbsozlm Sevosko-2020 8 haftalığım aynı o şekilde ağrılarım oluyor bazen çok şiddetli sancı şeklinde ama normal olduğunu söylüyor doktorum
duyguu11 Sevosko-2020 ben de 5 haftalığım ve pazartesi kontrole gidicem 🙈 benim de aynen böyle ağrılarım var normal diyorlar
Kir_papatyasiii Sevosko-2020 normal canım bende ikizlerime hamileyim doktora gidip kan verene kadar hem karın ağrısı hemde bel ağrısı vardı adet olacakmışim gibi hissediyordum kan verdim hamile olduğumu öğrendim birkaç hafta sonra geçti bütün ağrılarım
Minikkalp04 Normal canım adet olacakmış gibi ağrı olmasj çok normal ben 16 haftaligim halen ara sıra oluyor
Mucizemmm_ Evet canım bende geçen hafta öyleydim 6. Hafta benimde. Şu an geçti sayılır geçen hafta adet olacağımı filan sanıyordum kese gördüğüm halde o kadar karın bel ağrım vardı bebek yerleşiyor inşallah 😊
Sevosko-2020 Kubra001111 lekelenmem oldu ya 3 gün net sürdü çok geriliyorum böyle şeyler olunca 😀 baya bekledim bu gebeliği ya her şey beni tedirgin ediyor 😔
Kubra001111 Sevosko-2020 İnan ki aynı durumdayız ben de bekledim ama şimdi böyle şeyler de tedirginim
Sevosko-2020 Esra_Elisa8 3 gün yerleşme kanaması yaşadım ben çok üzülmüştüm aşılamam tutmadı diye meğerse yer yapıyormuş miniğim Kir_papatyasiii kaçla öğrendiniz ikizlere hamile olduğunuzu kan değeriniz neydi
Esra_Elisa8 Sevosko-2020 çok normal ilk gebeliğimdede ikinci gebeliğimdede aynısı oldu hatta çok af edersin ben iki gebeliğimide Dr adet lekesi gördüm adet olucam sanmıştım sonra mide bunaltısi falan şüphe ile öğrendim gebe olduğumu yani leke görsen bile yerleşne lekesi korkma çok çok bir kanama olmadığı müddetçe
Kir_papatyasiii Sevosko-2020 788.5 le öğrenmiştim o zaman daha üç haftalıktı keseyi göremiyoruk beş buçuk haftalıkken iki kese görünmüştü
Kubra001111 Sevosko-2020 kanamanız yoğun mu bende de oldu da 2 defadır 5 haftalık hamileyim korkuyorum
Sevosko-2020 Kir_papatyasiii ya inanamıyorum harika Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah en büyük hayalim ikiz bebek 🥰🥰😀 ben daha keseye baktırmadım Pazartesi gideceğim :)
edis22 Sevosko-2020 gayet normal canım aynısı bendede vardı ve özür dilerim her lavubaya gittiğimde peçetede kan göreceğimi bekliyordum😅 Dr gayet normal dedi
Sevosko-2020 edis22 bende öyle sanıyorum bazen soğuk bi akıntı geliyor gibi oluyor bi içim acıyor bişey mi oldu falan diye 🥲🥲