Ar-ba Kızlar sezaryen ameliyatından kaç gün sonra sağ veya sol yanınıza yattınız. Doktorunuzun herhangi bir önerisi oldu mu?
SanBMom Ar-ba ameliyattan sonraki gün yan dönerek yattım zaten acımıyor ki yani sadece ağrı var oda hep olan bişi ama yüz üstü 44 gün sonra yattım
Meliss00 Ar-ba Ameliyat olduktan 2 gün sonra sağa sola yaklaşık 7 gün sonra yüz üstü uyumaya başlamıştım
ASE6154 Ar-ba doğumdna sonraki gün dönüp yattım sırt üstü yatarken ağrım artıyordu o yüzden genelde yan yattım hep
Scunsal 1 haftalık sezaryanlıyım daha bugün yan yatabildim,öncesinde sağa sola yatınca dikiş yerlerimin iç tarafında batma hissettim.
momofmychildren Ar-ba ilk bir ay sağa sola dönüp yatamadım dikiş yerlerim ağrıyordu yüz üstü yatmaya hâlâ korkuyorum 3 ay oldu
Ar-ba momofmychildren benimde 13 gün oldu bugün solumda yanma var korkuyorum yan yatmaya. Ama sıkıldım da sırtımın üstüne yatmaya. Belimde fıtık var zorluyor beni
hermione_granger Ar-ba cumartesi doğum yaptm sola rahat yatabiliyorm ama sağ yatamıyorum canım acıyor
glycnkrt Ar-ba doktorum sezeryanden hemen sonra sağına soluna yatmaya çalış kendi yormadan demişti. çok ağrılı bi süreç geçirmedim.
Aleynaceyhannnn Ar-ba doğum yaptığım gece sağıma yatmıştım bebeğimi de yanıma alıp emzirmiştim oturarak emzirmek zorladığı için böyle rahat etmiştim ama ilkten sağa alıştığım için mi bilmiyorum sol tarafa yatınca dikişlerim sanki aşağı çekiliyormuş gibi hissettiriyordu 3 4 gün sonra daha rahattım