Şükürler olsun bu postu atmak bana da kısmet oldu, öncelikle bu yolda olan herkesi Allah eylemeden en hayırlı şekilde kurtarsın.
Benim hikayem planlı bir sezeryan doğum hikayesi, 24 Ekim sabahı güzel kızımıza kavuştuk. Daha önce hiç operasyon geçirmediğim için çok heyecanlı, korkulu ve endişeliydim. Başıma gelecekleri az çok tahmin ediyordum ama herkesin hikayesi kendine olduğundan iyi mi kötü mü olacak kestiremiyordum. İnşallah hepinizin benimki kadar kolay bir doğumu olur. Sürece geçecek olursak; hastaneye yatışımız yapıldı ve odaya geçtiğim gibi NTS ye bağlandım, elimin üzerine bir damar yolu açıldı, ilk serumum verildi. Kısa süre sonra belirlenen saatte ameliyathaneye geçtik. Ufacık acıtan bir spinal anestezi iğnesi yapıldı belden, sanırım 30 saniye sürmedi bile, elimin üzerine açılan damar yolu canımı daha çok yakmıştı. Sonra uyuşmam beklendi, ben uyuşmadım sandım ama o arada sonda takmışlar hiç hissetmedim, doktorum geldi, hala uyuşmadığımı söyledim, dur ben muayene edicem dedi meğer o sıra beni kesmeye başlamış bile. Sadece çekiştirmeleri hissediyordum, derkeen 5 dakika içinde ince bir viyaklama sesiyle bebişime kavuştumm. Onun mis gibi yumuşacık teni tenime değdikten sonra gerisini düşünmedim bile aklım ondaydı. Dikişler vs maksimum 30 dakika sonrasında benim işlemim de bitip odaya alındım. Sonrası tabi birazcık ağrı sızı oldu ama ağrım oldukça damardan yapılan iğneler 10 dakika sonra sancımı hafifletti. Bacaklarımdaki uyuşukluğun gitmesi 4-5 saati buldu, sonra sonda çıkarıldı onda da hiç bir şey hissetmedim, uyuşukluk gidince ilk yürüyüşümü yaptım, yalan yok baya can acıtıcıydı ama ikinci yürüyüşte desteksiz yürüyebildim. Sabah 08:30da doğum yaptım ertisi sabah 10:30da da taburcu oldum kendimi iyi hissttiğim için. Bugün 5. Günümüz bitti, ağrılarım iyice hafifledi, bebeğime artık kendim daha rahat bakabiliyorum. Sormak istediğiniz şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım. Hastanem Bursa Doruk Nilüfer, doktorum Kemal Köroğlu, herkese tavsiyemdir Kemal bey ile harika bir süreç geçirdik şükürler olsun.