Sibellll_123 27 28 29 ekim bat varmı belirtiler 28 bat henüz adet olmadm bel ağrısı ve var adet olcak gbi belirtiler ana gelen giden yok
Hilal_2302 Sibellll_123 benim 27 ekimdi bugün hamile olduğumu öğrendim göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve ağız tadı değişikliği ile öğrendim. Dilerim rabbim sizlerede nasip eder.
Cimcime30 Ogretmen dıger aya ınsallah cnm Bnde olunca üzüldüm ama Iban kı rabbımın bulduğu bısey var dıyorum hep
Sibellll_123 Aa üzüldüm benm olursa 3üncü olcak 8ve 6 yaşlarmda kızlarm var 3 aydr olmadı baklm bu sfer olckmı blmyorum yarın kan vercem
Sibellll_123 Rabbim nasip etmiyorsa vardır bi bildiği sen yine dua etmekten vaz geçme canım bem ablamda 4 yaşmda oğlu 2nciye 4ay snra hamile kalmştı vardır herşerde hayr
Sibellll_123 Benm de belim ağrıyor adet olcak gbii belrtiler göğüslerm dokununca acıyor ve çoo fzla büyüdü dolgunlaştı
Sibellll_123 Akıntım sarı ve beyaz çok öksürük var bide bnde varsada gebelk öksürmekten düşük olur dye korkuyorum
Xbeyza Cimcime30 gecikmem olmadığı için yapmadım bugün adet olmalıydım olmadım da test yapamıyorum negatif görmekten korktuğum için
Sibellll_123 Amin cnm bende bugun tekrar yaptm test net hemen çıktı 5 gün önce yapmştm çoo silkti 3 gün geçti adetim ypim dedim net çktı