minikmucizem20 Emzik alacam ama damaklı ve damaksız var hangisini alacağımı ve hangi marka alacağımı bilemedim sizler hangi marka tavsiye edersiniz
Cosimaniehaus minikmucizem20 philips avent aldım. Bibs düşünüyordum ama burnu kapatıyor yorumları vardı o yüzden almadım. 1 aydan sonra verdim ben başta tutmadı pek şimdi tutuyor.
e_blue_sky_a minikmucizem20 ilk 6ay damaksız. Awent çok iyi. Emzikleri oyalamayın deterjan sokmayın. Sıcak suda bekletin. İyice dırulayıp verin. Sadece uykuya dalarken vermenızı sonra dalınca ağzından almanızı tavsiye ederim. Bi de çok ağlayınca
minikmucizem20 Cosimaniehaus ben Philips avent biberon yenidoğan setini aldım içinde emzik vardı ama şeffaf olandan kullanılır mı o başta bilmiyorum
Cosimaniehaus minikmucizem20 üzerinde şeffaf yerde 0-6 yazıyor. Bi kontrol edin isterseniz yazı var mı
e_blue_sky_a minikmucizem20 kullanmadım. Ama komple silikon olanlara boşa para verdim tutamıyor. Ben awent normal 0_6 olanlardan memnun kaldım
Yesillendik_ minikmucizem20 çeşit çeşit hepsinden kullandım emziği biraktirdim 2 yaşında hiç damakta diste sorun yaşamadık ama bence en sagliklisi bibs tarzında olanlar
ezooezz Bibs anatomik damaklı aldım. Valla ilk hafta vermeye başladım tuttu da ama artık boş geldiğini mi fark etti ne bazen tutuyor bazen tükürüyor