Dilos6 Ben henüz kız kardeşim hariç hiç kimseye söylemedim. Aileme kalp atışından sonra çevreye de 3.ayımda söylemek istiyorum.
Neferut Dilos6 13. Haftada söylemeye başladım yavaştan. En başından annemler ve kaynanamlar biliyordu ama
Alisde Dilos6 valla ben direk aileme arkadaslarima soledim ugrasamam halimdende belli ederim soyledim kafam rahat etti 🤷♀️😅
seyma0661 Dilos6 öğrendiğim gün annemler kuzenlerime vs söyledim 6haftalıktı. 10.haftada da instagramda paylaşmıştım 🤭 şimdi 20+1 haftalık olduk Allah yavrularımıza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin
Havvabektas Alisde keşke o zamana kadar saklayabilirsem de olmuyor karnım çıktı benim iki kaybım var o yüzden kimseye söylemek istemedim
Bebemiz Havvabektas Havvabektas biz uzakta yaşıyoruz doğdu hala söylemedim :) 4 kaybım var benim de . Sadece olduğum şehirde gören akrabalar biliyor . Görmediğim kimseye söylemedim :)
danla2711 4 haftalıkken biz öğrendik 5. Haftamda keseyi görüp hamile olduğum netleşince ailelere söyledik kalp atışını duyuncada yakın çevreye söyledik🥰 27 kasım birlikteliğimizin 6.yılı olacak o zamanda 4.ayın içinde oluyor instagramda paylaşacağızz🥰
Liimon Dilos6 iş yerime hemen söyledim çünkü dikkat etmem gerekiyordu. Onlar da anlayışlıydı. Aşılama yaptırdık çünkü bu benim için önemli anlayışlı olmayacaklarsa işe devam etmeyeceğimi söyledim. Akrabalara da Fetal sonucu çıkınca 11. Haftada söyledik
[silindi] Dilos6 ben 28.haftadayım 2 3 arkadaşım ve ailemden başka kimseye söylemedim, sosyal medyada paylaşım vs yapmadım hiç. İnsanlar fesat çünkü 🫠
KuzeyinAnnesi10 Dilos6 öğrenir öğrenmez söylemiştim niye saklayacağım ki sonuçta ailem ve sevdiklerim 😂😂😂
Dilos6 KuzeyinAnnesi10 İlk gebeliğimi ben de hemen aileme vs söyledim herkes mutlu oldu ve 1 hafta sonra düşük yaptım o yüzden gebelik netleşmeden bu kez söylemeyi düşünmüyorum çünkü hayal kırıklığı ve herkese tek tek açıklama yapmak can sıkıcı
Princess_momm Dilos6 kardeşim ve eşim hariç yakın bildiklerime kalp atışından sonra söyledim, ama genel olarak 3 ayından sonra