Aysemoms FatmaMom Ceyhan’da ozel düşünüyorsan Çınar hastanesinde Murat karsli var bilgili ve Memnuniyeti yüksek bir doktor ben muayene için memlekete gittikçe gidiyorum doğum yapmadım orada ama Kayınvalidem dahil birkaç kişi var memnun olan🌸
FatmaMom Htcsnmtn Nedenini ögrenebilirmiyim ben yeni taşındım bu şehire hastane konusunda yardımcı olur musunuz?
Htcsnmtn FatmaMom burdaki hastane yetersiz doktor sayısı da az zaten muayeneye bile gitmiyorum çok acil bişey olmasa
Htcsnmtn deryalardanbiri bende yarın kıvılcım bektaş a Randevu aldım bı defaliğina oraya gidecem siz hangi doktor a gidiyorsunuz
deryalardanbiri Htcsnmtn benim doktorum da kıvılcım hanım, iyi ilgili güleç bir doktor. Ben çok memnunum
deryalardanbiri FatmaMom devlet olarak sadece Ceyhan devlete gittim 1-2. Ceyhan devlet hastanesi çok kötü :( ama adanadakileri bilemem tabi
FatmaMom deryalardanbiri Bende ilk defa gittim ve hiç memnun kalmadım doktor beni tedirgin etti bu yüzden Çınar hastanesine özele gittim herhangi bir sorun olup olmadığına dair çok şükür ki sağlıklı bebeğim