Soydaner Gokturkmom_ yok normal adet oldum ama hala sağ kasığım da düzenli bir ağrı var birazdan test yapıcam içime kuşku düştü
Soydaner Gokturkmom_ eğer test pozitif çıkarsa yarın gideceğim. Ovulasyon testi yaptım bu ay . O günleri değerledirdm adetime ⅞ gün kala bir kez daha yaptım pozitif ti Ogün de değerlendirdim sanki varmış gibi geliyor ama adet oldum işte içim e şüphe düştü
Gokturkmom_ Soydaner Ya ben yaşamadım yerleşme kanaması vs ama adet oldum zannedip hamile olan çok kişi gördüm burada
Soydaner Gokturkmom_ gerçekten ya ben vüdumu tanımıyorum ya da gerçekten gebelik var yani. Resmen vücudum bana fack attı diyorum eşime. Mide yanması bel ağrısı sağ kasığımda acı sabit bir ağrı
Gokturkmom_ Soydaner Regl ağrısına benzer zaten hamilelik belirtileri ,ben sadece kasık ağrısı yaşadım normalde ağrısız adet oluyordum
Gokturkmom_ Soydaner İnşallah gönlünüze göre olsun 👼🏻Ben hamişim 32. Haftadayız inşallah sizinde vardır
elifszn Benimde aynıso olmuştu kendimi adetli zannediyordum hamileymişim. Baştaki kanama aynı adet gibi oluyor zaten iki üç gün sonra değişiyor. Kimyasal oldu benim maalesef