Mom_185 Gokturkmom_ bugün doktora gitmeyi düşünüyorum normalde dışardan hisederdim son iki gündür asagima vuruyor
Esra1999 Mom_185 ters dönmüştür ondan oluyo benimkide geçen ters döndü ve alttan çok tekme attı rahmine doğru
Mom_185 Gokturkmom_ yorgunsun dedi o yüzden hisetmemis gayet iyimisiz 27 haftalık görünüyor doktorun ekranında
Mom_185 Gokturkmom_ çok korkmuştum ama ultrason da görünce içim rahatladı kalbini dinletirdi çok mutlu oldum
Mom_185 Kızlar doktorun ekranında 27 + 2 görünüyorum 26 haftalık olarak biliyorum hangisine inanmam lazm
Girlmom Mom_185 doktora tabikide erkek bebekler genelde alt tarafta mı oluyor benimki de hep göbek deliğimin altında kıpırdıyor bizde 27 haftalığız
Mom_185 Girlmom benim hep sağ tarafda şimdi ise karnımın altında sürekli rahmime vuruyo surekli tuvalete cikiyorum
Semamamy Mom_185 yaaaa bendede var o durum gecen hafta hep sag tarafta hissediyordum tekmelerini simdi ise tam rahmin altinda , vajinaya yakin yerde acaba diyorum ters mi döndü ? Bu haftalarda goruluyor herahlde alt tarafta tekmeler
Semamamy Mom_185 27+2 deyiz bizde bebegim kız 2 hafta once doktora gittigimde bebek makat gelis demisti acaba o yuzden mi rahime yakin hissediyorum , hic gobek deligimin oralarda veya ustunde hissetmedim simdiye kadar hep altta