Kokii Şu şekilde testim fotoğrafta daha da belirsiz duruyor ama gözle bakılınca pembe bir çiçeği ilk 10 dakikadan önce çıktı yani 10 dk olmamıştı bile
Merve_kucuk Kokii Yakınlaştırınca o ince çizgi görünüyor. İnşallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Gokturkmom_ Kokii Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝🌸
Kokii Kocamanailem_ evet ama kuruma olması imkansız çünkü hemen çıktı gibi öyle çok beklemedim. Fotoğrafta daha da sor görünüyor ama daha günüme var ya belki günüme kadar belirgin oluk mu sizce 🌸
Kokii dilaradoyan fotoğrafta daha da az çıktığının farkındayım evet çok zor görünüyor ama incecik pembe bir çizgi böyle 🥰
Kokii Nese21 yaaa 🌸 inşallah olsun da zamanla büyür zaten. Ben dahil bekleyen isteyen dua eden herkese Rabbim nasip etsin inşallah hepimiz o duyguyu tadarız 🤲🏻
tugcebaby1 Kokii ben 26sında ovulasyon gördüm 6kasımda test vericem nasipse umreye gidicem eğer çıkmazsa regl geciktirici ilaç içicem dua edin olsun
Lenam_03 Ben reglime 6 gün varken çok silik çizgiyle öğrendim sizin gibi kimse göremiyordu o kadar belli belirsiz bir çizgiydi hemen gidip kan verdim 46 çıkmıştı. Şu an 7+1 iz inşallah size de nasip olsun 🌸
Kokii Lenam_03 oy maşallah 🧿 amin inşallah bana ve tüm bekleyenlere de nasip olur🤲🏻 Biz şuan doğudayız bugün gidemedik acile özel hastane ya da sağlık ocağı da yok yarın memlekete gideceğiz inşallah orada kan vereceğim hemen 🥰 Bu arada elimde de bir adet test var onu da sabah yapayım diyorum 🌸