Zeybal34 şimdi ben size yaşadıklarımı anlatacağım. Öylesine normal kontrole özel bir hastaneye gittiğim de doktor rahimde perde var dedi gebeliğe engel değil dedi 6 ay denersin olmazsa veya olurda düşük olursa perde 30 dk bir işlemle alınır korkma dedi ben de tmm dedim çocuk düşünmüyorduk yaklaşık bir sene sonra çocuk düşündüğümüzden tekrar doktora gittim bir sorun yok denemeye başlayabilirsiniz dedi 1,5 sene denedik olmadı daha sonra araştırma hastanesine gittim bide onlar baksın dedim ilk muayenemde çift rahim denildi bende bana perde demişlerdi rahim kalp şeklinde dediler dedim hsg istendi Zeynep kamil hastanesinde çekildim sonuca sağ tüpte geçiş var solda tüp yok yazılmıştı tanıyada çift rahim girmişlerdi doktor beni tüp bebeğe yönlendirdi oraya gittim bu seferde doktor MR istedi mr da sorun görmedi daha sonra birde ben bakayım dedi hsg gibi geçiş var mı ona bakıcam dedi neyse alet edavatı yerleştirirken doktor çift rahim iki giriş var dedi daha başlamamıştık bile neyse sonra hsg gibi sağ tarafa sıvı sıktılar bitti. Bana dediki senin sağ ve sol rahim girişin ayrı ayrı hsg çekilirken sağdan girdikleri için sol tüp yok demişler ama bence var dedi aşılamaya başlicaz bir sonraki ay adet olunca gel dedi tamam dedim eve döndüm neyse gel zaman git zaman adet olmayı beklerken olmadım geciktim dedim kendi kendime çünkü başıma gelmişti daha önce birde işlem yapılırken içimde plastik kalmış bir gün tuvalete gittiğimde elime sert bişi çarptı bide baktım plastik eşim gidelim hastaneye falan dedi bende tamam dedim zaten eşimde kan verecekti doktora gösterdim olabilir falan filan dedi e dedi adet olmadın mı niye gelmedin bende dedim 4 gün geciktim ama karnım ağrıyor olucam galiba bi bakalım mı dedi bende olur dedim çok ümitsizdim yani kendimi aşılamaya okadar hazırlamıştım ki kendim hamile kalamam diyordum neyse ultrasonda bi baktı kese hepimiz şok benim hem çift rahmim var hemde perdem var rahmim kalp şeklinde sağda bebek var kanala çok yakın. Umdunu yitirme duanı inancını eksik etme ben çok dua ettim rabbim karşılığını verdi çok şükür şimdi 16 haftalığım Allah hepimizin yardımcısı olsun