Diamondstallion Kızlar çok araştrmaktan beynim sulandı. Her gittiğim yerde farklı bir araba öneriyorlar. Sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız markalar nedir? Bir de gebeliğinizin kaçıncı haftasında almıştınız? Şimdiden teşekkürler🥰
cakebabe Diamondstallion joie chrome aldım puseti de joie gemm tercih ettim 2.5 aydır kullanıyorum pratik sürümü yumuşak e bebekte şık indirime giriyor bakmak istersen
Meltnc15 Diamondstallion prego mios. Henüz kullanmadık ama çok araştırdım sizin de dediğiniz gibi bunu alana kadar beynim sulanması. Arabamız yok o yüzden hem kullanışlı hem hafif hemde saglan bi bebek arabasına ihtiyacımız vardı. Üstelik bi çok özelliği bi çok bebek arabasında yok. Yani her bebek arabasında yok diyebilirim. Travel sistem ama hantal degil. YouTube dan videolarına bakabilirsiniz.
Meltnc15 Diamondstallion 27-28 haftalikken almıştım suan 35 e gircem. İndirim vardi Eylül indirimi ondan almıştım eğer haftanız ileri değilse Kasım indirimini mutlaka bekleyin. En az 3 4 bin fark eder diye düşünüyorum.
Ece_1234 Ben bu arabayı mağazadan gidip aldım 9.000′e aldım daha 2 gün önce gayet güzel duruyor ben pusetle almadım çünkü pusetli kullanışsız oluyormuş bunda bebek yatıyor uzanıyor oturuyor daha kullanışlıdır diye bunu aldım
secondmylife Luxus Hamilton r1 kullanıyorum. Hafifligine tek elle katlanabilirliğine manevra kabiliyetine kefilim.
Diamondstallion secondmylife Tek elle katlanması şahane oluyor gerçekten özellikle kadınlar için büyük kolaylık. Öneri için teşekkür ederim 🙏🏻
Zuhal_Y Cift yön bak canim . Cift yonluler biraz fiyat farkli ama ben cift yonun faydasini cok gordum.
Diamondstallion Meltnc15 Cidden o kadar çok çeşit var ki… bir noktada köşeye çekilip sadece izledim 😂 hantal olmaması önceliğim açıkçası. Öneri için çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻
Diamondstallion Meltnc15 babymall de kasımı bekleyin isterseniz dediler bakalım haftasonu uğrayacağız. Ben daha 15 haftalığım ama malum ekonomiden dolayı yavaş yavaş indirimde buldukça almak istiyoruz. Rabbim kullanmayı nasip etsin 🙏🏻
Haceryklmaz Çok yeni aldım 31 haftalığız Kraft napoli travel sistem aldık baya kullanışlı bizde çok araştırdık ama içimize en sinen bu oldu
Diamondstallion Haceryklmaz Kraft via bakmıştım ben de baya hoşuma gitmişti ama bu çeşidine bakmadım aklımda olsun teşekkür ederim 🥰🙏🏻
Elifckmk123 Haceryklmaz kullanıyor musunuz memnun kaldınız mı bende kararsız kaldım Napoli ve Kenya arasında
Haceryklmaz Elifckmk123 şimdilik napolinin sadece pusetini kullanıyoruz memnunum hala bebek arabası kullanmadığım için bilmiyorum
Cihangir09 Diamondstallion babyhope Bella çift yönlü kabin aldık biz daha 13 haftalıkken şimdi bebiş doğdu bile memnunuz sürüş konforu çok güzel ☺️