Eldgrn Bal3880 bu şekilde anlamak çok zor sağlıklı artışın olduğunu anlamak için 2 günde 1 kan verilmeli 6 gün uzun bir süre bunun hesabını doğru yapmak için
Aslaninannesi_ Bal3880 hesapladım 2 günde bir olarak ve 101.25 olması gerekirken 125 olmuş yani daha fazla artmış %50 den hesapladım
Hasret18ayaz Bal3880 maalesef iki kez düzensiz beta artışı yaşadım ve iksiinide kaybettim korkutmak istemem ama az artmış betaniz iki güne bir takip edin
Bal3880 Aslaninannesi_ Bana da normal geldi iki günde en az %60 olmalıymış bunu karşılıyor . İki gün sonra muayenem var tekrar vericem . Teşekkürler
sd18 2 gün sonra 60, 4 gün sonra 120, 6 gün sonra 240 larda olması gerekirdi. anlamanız için bence 2 güne bir kan verin bu şekilde anlamak zor olur sizin için
Bal3880 sd18 %60 artış da normalmiş 2 katı olmak zorunda değilmiş, yine de tekrar vericem teşekkürler
Aslaninannesi_ sd18 siz katı olarak hesaplamışsınız kat değil %50 artış isteniz yüzde hesaplama böyle olmaz aşağıdaki gibidir 30 un % 50 si 15 tir 30+15 = 45 yapar 30 un % 60 ı 18 dir 30+18 = 48 yapar
Aslaninannesi_ Bal3880 canım hesaplamanı yazdım % 60 olarak hayırlı olsun daha verme doktora git direk 🌺🌺 30 48 76 122 yapıyor
sd18 Bal3880 evet ama her zaman daha fazla artması daha iyidir derler siz tekrar 2 gün sonra verin 60 arttıysa bekleyin keseyi görene kadar vermenize gerek kalmaz zaten bir süre sonra kese için gidersiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
sd18 Aslaninannesi_ siz neden yükseldiniz ki ben ısrarla iki katı dedim. %50 veya %60 olarak hesapladım demedim. en az %60 baz alır doktorlar ama yine en düz hesaplamayla 2 katı artması en iyisidir diye belirtirler
Aslaninannesi_ sd18 niye yükseleyim hamile adayı anne böyle olumsuz yorum görünce üzülebilir o yüzden emin olup yazmak en iyisi diye düşünüyorum
sd18 Aslaninannesi_ evet ama erken olduğu için ben de belirttim ki zaten ben kendisinin sağlıklı hamilelik yaşadığını düşünüyorum sağlıkla yavrusunu kucağına alsın inşallah
Bal3880 Aslaninannesi_ Çok haklısınız her an kaybedebilirim düşüncesi geliyor kötü yorumlar aldıkça , İnşallah bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır. Normal olduğuna kanaat getirdim takdir Allahtan
Aslaninannesi_ Bal3880 amin canım sen vesveseden uzak dur bol dua et merak etme yakında keseni görürsün ama doktora git muhakkak çünkü folik asite başlaman gerek bide ağır iş yapma kaldırma yada uzanma bir yerlere