Kızlar hamileliğimin ortasından beri ara ara olan şey artık o kadar fazla oluyo ki psikolojim bozuldu hemoglobinim 10 buçuk bu düşük mü bu yapar mı bilmiyorum ayrıca tiroidlerim düşsün diye ilaç kullanıyorum suan düşük neyse sürekli **dışarıda gezerken bi anda ayağımın altından yer kayıyo böyle bi yere tutunmak zorunda kalıyorum sanki tutunmadan düşücem avm de bi kıyafet bakarken eğilirsin ya direk o an ayağım yerden kayıyo sanki tezgahın üstüne düşecek gibi oluyorum hemen tutunma ihtiyacı hissediyorum kocamın kolundan çıkamıyorum gezerken başım döndüğü için düşünün ki o kadar daha önce seneler önce beynimde leke çıkmıştı küçük 4 sene kontrol ettirdim büyüme olmadı doktor da istersen artık gelme demişti doğuştan kaynaklı olabilir demişti ama böyle şeyler yaşayınca hemen aklıma o geliyo ya bişi olduysa ya ölürsem ya büyüdüyse çocuğum nolcak falan sonra başlıyo kafam uyuşmaya elim ayağım uyuşmaya böle Allahım yardım et benim gibi böle bas dmnmesi yaşayan varsa bana evet bende yaşıyorum desin lütfen kafayı yicem bazen yatarken bile oluyo bi anda yer ayağımın altından hop uçuyo sanki güçsüz gibi kalıyorum korkudan tansiyonumu da çıkartıyorum o an **