Latifeee77 Kızlar 9 haftada bulantılarım bitti 7 haftadan bu yana sol kasığım çok ağrıyor o da azaldı 10.haftadayım üçgündür bel ve sırt ağrım var özellikle sırt dayanılmaz hala geldi kontrole daha 3 haftam var aranızda bu durumu yaşayan varmı
Derya7753 Latifeee77 daha başlangıç ben 30 haftalık oldum belimin ağrısından yürüyemiyordm sonra o ağrı kalçama geçti üstüne bastıkca sankı iğne batırıyorlardı acıdan ağlıyordum 3 gündür çok iyiym allaha şükür geçti. sırt geçiyo bel başlıyor bebek büyüdükçe yanı normal bunlar bacaklarının arasına yastık koy gece yatarken falan bol bol yürü.
Sosyalbiri Latifeee77 canım çok geçmiş olsun. 7. Haftadayım benim de belim çok ağrıyor ve ciddi bir hazımsızlık var. Uykularım çok huzursuz ağrıdan hazımsızlıktan.
PinkBerryy Benim 17.haftamda başlamıştı ara ara oluyor youtubeda hamilelere yönelik egzersizler var doktoruna sorup yapabilirsin, hamile yastığın yoksa sırt ve göbeği destekleyen yastıklar var onlardan al mutlaka rahatlatıyor
Derya7753 PinkBerryy ben yastık falan almadım ve bende fıtık olmasına rağmen normal yastık koydum bacak arama belimede incecik bi yastığım var onu koydum onlara para vermeye gerek bile yok.
Latifeee77 Sosyalbiri çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun,benim çok bel ağrım yok ara ara vuruyor sadece şuan hiçbir şey kullanmıyorum ondan mı oluyor bilmiyorum
Sosyalbiri Latifeee77 teşekkür ederim sanki doktor bana kullanabilirsin dedi öyle hatırlıyorum ama emin olamadım almadım o nedenle
Derya7753 Latifeee77 ilaç versede değişmeyecek kafana fazla takma ağrılar normal bebek büyüyor organlar yukarı toplanıyo omurilikte sıkışıyor. Ama doktoruna söyle ağrılarını bana 27. Haftada demir ve magnezyum verdi başta onlar seni kötü yapıyor sonra düzene giriyo belimdeki ağrıdan dolayıda Kalsıyum verdı. Tuvaletede çok çıkacaksn 😃 büyüdükçe zorlaşacak hersey ama her anlar güzel anı folik asit vermedi mi vitamin falan
Derya7753 PinkBerryy ben ince yastığı sırtımın arkasından belimin altına koyuyorum sert bitanede yastığı bacak arama koyuyorum miss rahat rahat uyuyorum zaten başlarda o kadar zorlamıyor 25 haftadan itibaren zorlanıyorsun
Latifeee77 Derya7753 sizin fıtıktanmı kaynaklanıyor acaba bel ağrınız öncedende varmıydı hamile kalmadan, belimden nadir ağrıyor ama sırtım çok fazla
Derya7753 Latifeee77 evet bende fıtıkta var iki tane sağ ve solda ama benım sağ tarafım kötüydü fakat fıtığı olmayan da aynı sorunu yaşıyor ben her sabah sırt ağrısıyla uyanıyordum halaa daha öyle dönmekte bile zorluk çekiyorsun yatakta karnın büyüdükçe doğumdan sonra geçer tedirgin olma dedım gibi kontrole gittinde doktoruna şikayetlerini söyle oda sana ona göre ilaçlar takviyeler verir ama ağrın asla geçmiyor benim parmaklarım bile uyuşuyor bazen ellerim şişiyo sabahları kalkarken ayak baldırıma kramp giriyo onun için demir ve magnezyum verdı pekte değişen bir şey olmadı ama belki bebeğe yarıyordur diye içiyorum