Rumuzsuz Semali1 umarım Allah yolumuzdaki tüm engelleri kaldırır. Umut verici bir düşüş olmuş çok mutlu oldum adınıza 🌸bitkisel ne kullandınız?
Semali1 Rumuzsuz Amin amin hepimizin inşallah 🌸 ısırgan otu çayı önerdi doktorumuz keçi boynuzunun kendisi, pekmezi, özü bunları çok tüketti eşim
Rumuzsuz Semali1 ben tüp bebek öncesi bir kaç ay boyunda keçi boynuzu kaynattım sabah akşam içirdim eşime. Belki bunca içmemiş olsa şimdi daha kötü yerde olacaktık bilemiyorum :) teşekkür ediyorum 🌸
Rumuzsuz rbiaylm canım maalesef üroloji randevusunu 16 kasıma alabildik. Mecbur bir süre bekliyor olacağız. Sen ne yaptın
Yengec07 Rumuzsuz merhaba, dna hasarınız kaç çıktı ,başladınız sanırım tedaviye 2 tüp bebek denemeniz dna hasarı varken mi yapılmıştı ,eğer öyleyse gittiğiniz ürolog neden uyarmadı ..
Yengec07 Semali1 merhaba ,siz de gebesiniz sanırım hayırlı olsun, nerde sonuca kavuştunuz ,en son dna hasarınız kaça düştü
Yengec07 mrp2023 Merhaba, size de hayırlı olsun 🙏🏻🌸 sizn en son kaçtı dna hasarınız, nerde tekrarladınız tedaviyi
Lavanta8 Bizde bu sürece 2 senedir başlayamadım diyebilirim Eşim varikosel ameliyatı oldu 4. Ayında test verdi baya bir düzelme vardı sonra tiroid kanseri teşhisi aldı stres düşünce bizi çok etkiledi bu sürecide atlattık ameliyat oldu ameliyattan iki ay sonra 8. Ayın başında 2. Sperm testini verdi Değerleri kötü ve düşük çıktı tiroidin yarısı olmadığı için hormonları bozulmuş ve kilo aldı bende 1 yıl önce amh baktırmıştım benim amh 2.80 iken stresle beraber 1.56 ya düşmüş Bazen her şey üst üste gelebiliyor kısacası doğal yolla olsun diye beklerken işler sarpa sardı bugün başa sardık diye saatlerce ağladım Mesajınızı görünce kendime benzettim sürecinizi