ayse5487 Rumuzsuz stres en çok etkileyen şey ama sana en son gerekecek şey canım biraz rahatla böyle sıkışırsınız sürekli tevekkül et gayret 🌸
Rumuzsuz ayse5487 ya zaten son 1 yılda stres kaynaklı düşüş yaşadım ben. Ama yapım çok hassas hemen yıkılıyorum sürecin de zor geçiyor bunla birlikte 🫠 aslında başarsam bi sakinliği her şey değişecek
Gamze_gamze Rumuzsuz Canım çakşır suyu denedin mi hiç onunla sperm rezervini ve yumurta kalitesini çok yükselten ve hamile kalanlar var
Rumuzsuz Gamze_gamze ben bir denemek için aldım onu aslında ama troid sorunum var tavsiye etmedikleri için devam edemedim. Şimdi doktorum bir kaç takviye verdi onlarla ilerliyorum. İyi geldiğini duydum ama tedirgin de oldum
Aysennnnnn Rumuzsuz Nasıl isterseniz, kendi doktorunuzla devam edin farketmiyor sadece moraliniz yüksek olsun ve düzenli kullansın eşiniz ilaçlarını. Güzel haberler alırsınız umarım 🙏🏻
Rumuzsuz ayse5487 ben geç evlenince direkt beklemeden denemeye başladım. Ara sıra bu ameliyatlar araya girdikçe beş altı ay kendi haline bıraktım ama hiçbir türlü sonuç alamadım. Kimyasal bile olmadı. Haliyle ben çocuk yapamaz mıyım düşüncesine kapıldım.🫠
Gamze_gamze Rumuzsuz benim de var tiroidim içtim ben bi sıkıntı olmadı çok şükür. Abartmamak gerekiyor tabi
Rumuzsuz rbiaylm bana doktorum o gün yatmanın aslında elzem olmadığını, içeri yuvarlanan embriyonun tüplere doğru gidip dış gebeliğe sebep olmaması için yatırdıklarını söylemişti .
Gamze_gamze Rumuzsuz 32 haftalık gebeyim doğumu bekliyoruz 🥹 Amcamın kızı da bununla hamile kalmıştı hatta onun görümcesi de 😁
Rumuzsuz Gamze_gamze hahahahahah harika 😂 tamam bende deneyeceğim en azından tekrar opu öncesi değerlendireyim. Çok teşekkürler 🫠
Rumuzsuz rbiaylm benim 6 Eylül ilaçlara başladım 18 Eylül opu yapıldı 23 Eylül transfer 3 Ekim dünyam başıma yıkıldı tövbe estağfurullah 😂