cansuk34 Merhaba. Benim beta hcg 2 katı artmadigindan bebeğimin 7.haftada kalp atışını duyduk fakat 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Benim gibi süreç geçirip kürtaj sonrası ne Zaman hamile kaldiniz 🌸
Glnrskr cansuk34 Benim de kendiliğilinden düşüğüm oldu 8 haftalıktı.kürtajdan Tam bir yıl sonra düşük olduğum gün hamile olduğumu öğrendim şu an 34+6 haftalık hamileyim çok şükür. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah ☺️
14022024 cansuk34 iki sene önce benimde aynı 8 haftalık kalbi durud ve kürtaj oldum bir süre istemedik bir sene sonra hamile kaldım ve şu an 10 günlük kucağımda yatan bir oğlum var
Minicikbal Bende bebeğimin 9 haftalık olması gerekirken kontrol amaçlı gittiğimde 8 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim ve apar topar kürtaj edildim onun üstüne tam 1 yıl sonra hamile kaldım şuan 18 haftalığız 🥹🥹🥹
Zamze Ven kürtajdan 7 ay sonra hamile kaldm çok kafama takmıştım keşke yapmasaydım herşeyi akışına bırak canım. Olması gereken zamanda olur zaten. Rahmin toparlanma süresi herkeste farklı
cansuk34 Zamze teminni ediyorum ama çokta heveslenmek istemiyorum akışına bıraktım. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 Zamze
Mlsaa99 Bende boş gebelikten kurtaj oldum 50 gun sonra ilk adetimi oldum sonra gebe kaldim 32 haftaligiz 🧿🤎