Brgmde 23.1 deyim bit haftadır baş dönmelerim başladı geçmiyor hele açken mahvoluyorum ikiye mi yükseltseler kanımı ölçtürceğim acilde
Tazeanne123456 Brgmde benim de ferrittin 7 doktorum ilacımı değiştirip sabah akşam başlattı. Kabızlık sorununuz var mı
Sinem0135 Brgmde kendi kendine yükseltme canım tahlil yaptırt sağlık ocağı doktor bile söyler . Bende aynı ilacı içiyorum. Ama artık gece almaya başliicam etkilili olsun diye
serap_momy Brgmde benim demir 10 çıktı günde 1 sabahları aç karna alıyorum herkesi kabız eden beni ishal etti 😞 bence doktoruna danışmadan dozu yükseltme 😊
Melk-95 Ben kullanamıyorum. Kabız oluyorum. Demir değerim şuan 8.doktorum kullan dedi ama bugün kullansam yarın kabız oluyorum. 37. Haftadayım, zaten kasık ağrılarım var bir de kabızlık ağrısı yaşıyorum
Zeynepin_annesii Melk-95 Son aylardaymışsınız kullanmanız önemli aslında içeriği temiz ürünlerden alabilirsiniz devlet karşılamıyor onları ama onlar kabızlık falan yapmıyor diye okumuştum burda isimde vermişlerdi ama adlarını unuttum siz sorup kullanın derim
Canan2625 Melk-95 aynı bnde kabız oldum bide üstüne makat çatlaklığı oldu kanamalarım oldu be kanamalar hala devam ediyor ne yazık ki geçmedi doktorum bna sidefer verdi o asla kabız yapmıyor ve toz şeklinde tadı çok güzel bildiğiniz kola tadında onu öneririm kabızlık varsa
Zeynepin_annesii Melk-95 Maalesef bende de vegaferon da yaptı bir kaç tane denedim onlarda Sidefer’i deneyin isterseniz bir de.