Emel_11 Zeynoaley ilk kez duyuyorum enfeksiyon için suya katıp yıkanan var ama göbek deliğine neden konuyor ki
58Vildan Göbek deşiliğine neden konulur bilmiyorum ama ben mutlaka 1 bardak suya 1-2 yemek kaşığı katar içerim. Kendi sirkem tutmamıştı gerçi riske de atmazdım o yüzden doğal güvenilir marka aldım hamileliğimde 29 haftadayım 1 şişe bitti :)
Zeynoaley 58Vildan mide bulantısına ve yanmasına iyi geliyor derler bende 6 haftalık gebeyim zararı olmuyorsa denemek istiyorum midem çok kötü çünkü
4147 Tam olarak neden kullanıyorsunuz? Benim de vajinal enfeksiyonum var bu sıra ağrı yapıyor iyi gelir mi acaba
58Vildan 4147 melossss2906 Benim geçmeyen enfeksiyonum vardı sirke ile kendime geldim suya katıp için sulandırıp yıkama yapın. Hint yağı hamilelikte kullanımına bakarak günlük pede dökün akşamdan sabaha kadar enfeksiyon atıyor
dilaradoyan Zeynoaley dışarıdan bir şey içerideki organa etki eder mi bilmem ama doktorunuzdan ilaç isteyebilirsiniz bunun için
Pinarkorkmazer Zeynoaley bana gebelikte diyetisyen vermişti sirkeli su iç günde üç kere sabah akşam öğle yemeklerinden önce diyordu iki su bardağı suya bir yemek kaşığı ekle derdi
Zeynoaley Emel_11 umarım tez zamanda hepimizin sıkıntıları biter ve prensesler gibi bir gebelik geçiririz sağlıkla hayırlı kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🫶