Buserzgar Cuma günü kontrolmz var 34+5 olacagız bebişlerin kilosu boyu nasıl annişlerr nasıl gidiyor 👼🌸
Gulhan2692 Buserzgar Bizimde 33te 2300gramdi 34+2 olduuk 35 te kontrolümüz merak ediyorum bendee💙 çok şükür iyi gidiyor bakalım şimdilik 😊
Esmadnsmz Buserzgar 35 haftalık olduk 2kiloyduk yarın kontrolumuz var bakalım bu zamana kadar yüzünü göstermedi nazlı kızım inşallah yarın görürüz🥰
stronglove Buserzgar bizde 34+4 olduk en son 33+5 de gitmiştik 2800grdi 35+6da tekrar kontrolümuz var bakalım sağlıkla gelsin kuzucuklar💕
Buserzgar Bende cok merak ediyorum 29 haftada gitmiştim en son 1500 dedi kilosuna inş güzel gelişmiştir sonrada cantamı hazırlayacagım 👼
Gulhan2692 Buserzgar inşallah güzel haberler alırsın canım 😊 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende haftaya kontrolden sonra hazırlamayı düşünüyorum
Dileksah Buserzgar canım bende geçen gittim 29+3 dük kilomuz 1366 gelişimi çok güzel dedi doktorumuz seninde iyi maşALLAH
sibeltmkl 31 haftalıkken 1780 di sanki biraz zayıf geldi bana bugün 33+5 olduk kontrolümüz var sanırım günde verir artık. Sağlıcakla zamanında doğsunlar inşallah
Buserzgar sibeltmkl İnşallahh bende zayıf bulmuştum ilk gebelikte o haftada oglum 2 kiloydu 🌺 Saglıklı olsunlar hic önemli degil alırlar 😊
sibeltmkl Buserzgar ilk oğlum 36.haftada doğdu 3550 gr ikinci oğlum 38de doğdu 2900😊zayıf olan çok çabuk toparladı bakalım bu hanımefendi nasıl doğacak tek dileğim sağlıklı olması bazı problemler var bugün kontrole gideceğiz inşallah güzel şeyler söyler 😮
sibeltmkl Fikriyelker kız mı bebeğiniz oğullarımda her kontrolde görüyorduk bu kız nasipse 2dir göstermiyor 😊
Fikriyelker sibeltmkl kız 👧🏻 kapatıyo suratını doktor o kadar çok uğraştıki nuh diyo peygamber demiyo