Merhaba, 3 gün önce sezaryenle doğum yaptım. 37+1 de. Bebeğimin suyu aşırı fazla olduğu için ve ilk doğumumda sezaryen olduğu için bu şekilde karar verildi. Doğumda benden 7 litre su boşalttılar. Bebeğim çıktığında mosmordu ve çok küçüktü. Sabah ultrasonda 3100 gr dı ama 2690 doğdu. Yüzü mor göz kapakları burun çevresi bacakları poposu genel olarak morarmalar vardı. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Sebebi ne olabilir sizce. Bebek hemen kontrol edildi su fazlalığım bilindiği için. Birşey görmediler ama morarmalar neden olmuş olabilir?
Bebek neden mor doğar?
Hala morluklar devam ediyor bu arada. Yavaş yavaş renginin açılacağını ümit ediyorum. Çarşamba kontrolümüz var. Suyun bu fazlalığı bebekte morluğa sebep olur mu bir bilgisi olan var mıdır merak ediyorum.
azracan20 teşekkür ederim. Hayır oksijensiz kalmadı normal doğumu denemedik zaten. Suyun bu kadar fazla olması morarmaya sebep olur mu bilmiyorum. Çarşamba günü detayları doktoruma soracağım. Bebekte bir şey göremediler inşallah Buda geçer de altında bir sebep yoktur
tugce1003 benim kucuk kizim doğunca mordu kordon dolanmış boynuna son gun Allah tan dogum oldu ve günün akşamına normal e dönmüştü doktoruna sor cnm en iyi cevabı onlr verir