Bd2525 Gozde2558 benimde ilk gebelik Ben de normalde özel hastaneye gidiyordum ama gittiğim hastaneye yenidoğan çetesine dahil çıktığı için mecbur devlet hastanesine karar verdim ben de devlet hastanesinde doğum yapacağım son ayda değiştiği için nası olucak bende bilmiyorum
Civeleksu ilknur8484 yanlış anlamazsanız bilmediğimden soracağım benimde ilk gebeliğim 20 gün gosteriyor uygulama 37+1 günlüğüz şu an. Çatı muayenesi olmadım benimde kasıklrımda ağrılar oluyor adet ağrıları gibi belime yayılan. Dinlenince geçiyor. Bu açıklığa gittiğiniz zaman ebeler mi bakıyor doktor mu bir de acılı bişey mi
Bd2525 Civeleksu çatı muanesi için diyorsanız hiç korkmayın içiniz rahat bir şekilde gidin bende çok korkarak gitmiştim ama sandığımız kadar değil normal ilişkiye girdiğinizde ki gibi oluyor 5 10 saniye falan sürüyor siz derin derin nefes alın ve kendimizi rahat bırakın kısa sürüyor zaten 🥰
ilknur8484 Civeleksu estağfurullah, benimkine doktor baktı ama ilk gebeliğimde ebe bakmıştı. Genellikle doktor bakıyor yoğunluğu yoksa. Acılı birşey değil hiç merak etme sadece alışık olunmadik birşey ve birkaç saniye sürüyor kendini hiç kasma 🥹
Bd2525 Kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağsalim sağlıcakla bebişlerimizi alalım kucaklarımıza Allah hepimizin yardımcısı olsun son günlere girmişiz çoğumuz kimimiz daha başta bu mesaja denk gelirseniz bir birimize dua etmeyi unutmayın lütfen 🙏 🌹
Fasulye-annesi0207 ilayda_sen benimde son 39 🥹❤️ rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk gebeliğim benimde çok heyecanlıyım 🥲
Yneksn Bd2525 ay benim günüm bitti ne açılma ne de bi belirti var bekliyoruzz sadece vücudum ağırlaştı o kadar doktor da 41. Haftaya kadar bekleriz diyor 🥹
biryildiz42 Guzelanne56 benlm de ikinci gebeliğim ikinci olanlar erken mi doğuyor bir bilgim yok da sormak istedim
Elfakcy ilknur8484 yaa benim de son 14 gün. Yarın nst var yine henüz açılmaya bakmadılar. Ama iki gündür bi kasılma mı desem sancı mı bilemiyorum bişeyler var belki de sancıdır benim acı eşiğim yüksek biraz. Yada çocuk kanala mı yerleşiyor aklımda hep bi soru yarın doktora gidince öğrenicez artık😅
Mrym53 Gebelek 39. Haftanın başında alıyolar bebeği 2.sezeryan olduğu için beklemiyolar bebek kanala iner sıkıntıya girer sancıların başlamasını istemez doktorlar risk almamak için 2 hafta daha erken hesaplıyoruz o yüzden
Hayalimmm42 Tugba220 evet yarın kontrolüm var bakıcak suyu iyiyse iki üç güne kadar suni sancıyla başlatırım dedi suyu azaldıysa yarında plan yapabılır hersey yarın belli olcak
Aselbelinay Bd2525 bende 9 gün yazıyor ve 4. Gebeliğim ama daha çok var gibi sadece vajina ve bacak ağrısı yaşıyorum