1Prens1Prenses53 Bd2525 normal şartlarda 20 günüm var ama erken alacakmış doktorum bir takım sıkıntılarımız çıktı da bu yüzden ya 1 hafta sonra yada en geç 2 haftaya kadar alacakmış.hayırlısı hakkımızda 🤲🏻🌸
Mihrimer ozlmvi nişan gelmeden 6-7 gün önce kanala inmiş demişti doktorum. Nişanım geldikten sonra muayeneye çağırdı. Baktığında kafasına dokunabiliyorum iyice aşağı inmiş dedi. Ama 2 gün oldu gelen giden yok😃
ozlmvi Mihrimer O zaman benimki hayatta gelmez 🤣 39+4 kanalada inmedik , ikinci gebelik bir de . inşallah suni sancı ile başlamaz doğumum 😪
Fasulye-annesi0207 ilayda_sen benimde son 39 🥹❤️ rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk gebeliğim benimde çok heyecanlıyım 🥲
bahadircocugum Bd2525 son 20 maksimum o da sezaryen olacagi için 😬ikinci doğum ve korkular basladi heyecan da var ayy değişik duygular.Allah herkesin gönlüne gore versin. Normal veya sezaryen farketmez annelik zor zanaat.Allah yardimcimiz olsun🤲
Hilalhayrettin25 Son 14 hayırlısıyla bakalım ondan önce gelmek istemezse tabi şuan 38 haftalık oldum sağlıcakla kucaklarimiza alırız inşallah normal doğum gözüküyor şuan da
Asyaaygunkaraman Bd2525 yarın ameliyat günü almaya gidicem 2. Sezeryan olacak 36+1 olduk 38 de alırım dedi doktor
Mihrimer ozlmvi benim de inşallah suni sancıya dönmeden kendi sancılarım başlar🥹 ama zaten bir anda oluyor kanala inmesi nişanın gelmesi vs. Siz içinizi rahat tutun🤲🏻 hareketler vs oluyor onları yapın
Melosum34 BelisMelis41 doguma erken giriyoruz sezeryan olduğu için ben daha erkek gireceğim 2 hafta kadar tiroid ve şekerim var :(