2418 Durumlar nasıl ? Cumartesi kan verdim negatifdi cuma günü adet olmam lazım olacakmıyım bilmiyorum. Sizde durumlar nasıl ?
edis22 2418 benim adet düzensiz ama uygulama bat 3 diyor. Bugün dayanamadım erken gebelik testi kullandım burda paylaştım bazıları var dedi bazıları yok dedi🤭 Çarşamba veya cuma kan vermeyi düşünüyorum
eedkcc 2418 benim 4 ü ancak geçtiğimiz iki gecedir sağ tarafımda ağrılar oluyor regl ağrısı gibi de değil ağrı oluyor mu gebelik başlangıcında..
Akrepkadini eedkcc bende de sol tarafta var bir ağrı ve şişkinlik var kist mi var acaba diye düşünüyorum ilk hamileliğim de böyle bir şey olmamıştı test yapmaya korkuyorum😅
YaseminNurcanSu Bat 5 beklemedeyim amaa bel agrim ve kasikta sizi var normalde döngüm 28 gunde 1 arada 32 31 gunde bir oluyor oda yilda 2 kez maksimum 😊 bat 5 olup belirti yasayan var mi
babyylve_ YaseminNurcanSu ben de bat 5 düne kadar sağ kasık iki gündür ağrısı geçmedi bugün gectı rahimimde sızlama var bitek ara ara sancı oluyor sizin yumurtlama ne zamandı
YaseminNurcanSu babyylve_ inan bilmiyorum canim programa gore 19 20 21 22 yi degerlendirdik yuksek gun gosteriyordu
Elifezgi35 Bat 4 dayanamayıp erken gebelik testi yaptım gölge gibi bile yok maalesef tek çizgi umarım regle yakın pozitif çıkar 😔
Papatyam02 Bat 2 bnmde ıgnemın o gün dahıl 14. Gunu henuz hıc test yapmadım bıkacgundur regl sancıları cekıyorum az da meme hıssyatı var beklemedeyım yarın sabah yapmayı dusunuyorum test
Pnrdrsn Ogretmen 😪😪 haklısın tabi ki.. ne desek boş. Allah yardımcımız olsun. Dualarımızın kabulü diyelim. Başka bişey gelmiyo elden🙏 en kısa sürede inşallah