Mucize-1 Kızlar size bu haftalarda kan olsun ne bilim bir testler falan istediler mi ben sadece ultrasondan bebeğimi görüyorum geliyorum bir testten geçmesi gerek mi bazı kanların sonuçların size neler yapılıyor bu haftalarda
Mucize-1 Havvabektas şeker yükleme yapmadı doktor bana açlık tokluk şekerimi istedi 3 gun gerek duymadı siz
Mucize-1 Havvabektas maslalah güzel canım ama doktor hareket etmediği zaman oyna salla dedi öyle yapıyorum sizinki nasil
Mucize-1 Deebg yok canım çok şükür ödem im yok ama ekmek falan yiyorsanız kesin doktorum bana karbonhitrati kesmişti yiyebilirsin az az dedi bende dikkat ediyorum çok şükür ödem imde yok
Havvabektas Mucize-1 benimki çok tembel kaç kere korkudan hastaneye gidiyorum bir gün çok hareketli 2 3 gün çok az hareket ediyor doktor dedi günde 10 defa hareket ederse sorun yok
Mucize-1 Havvabektas kizmi erkekmi canım sizinki ama bakın takip edin kımıldamıyorsa dedi doktor ufaktan sekerli biseyler yiyin dedi ve oynatın dedi bende cocugu hiç rahat birakmiyorum🤦🙈
Mucize-1 Havvabektas yan yattığınız da falan elinizi yan kısmını a koyun dinleyin bir süre takip edin canım
Mucize-1 Havvabektas uyuyordur doktor 10 saat falan kimildamadigi olur diyordu o yüzden arada salla dedi bende öyle yapiom şimdide uyutmaz oldum cocugu🤣oda beni uyutmayacak dogunca
2bebekanne Mucize-1 30+2 günlüğüm şeker testi yaptırdım birde kanım düşük iki defa serum olarak takviye aldım 32 haftalıkken nst için çağırdı