Baharata servansmom merhaba bizimde 77 gün kaldı ikinci gebeliğim ilkinde çalışmıyordum bu hamileliğimde çalışıyorum maalesef hamileyken çalışmak çok zormuş
Seymabalkara servansmom isim düşündük Aybüke ❤️ agirlasmak olarak yemekten sonra tıkanıyorum hareketlerim kısıtlanıyor biraz😅 sizin nasıl gidiyor?
servansmom Seymabalkara ay evet bende de aynısı oluyor birde yürürken birden çarpıntı oluyor anlayamadım 1 aydır
Seymabalkara servansmom vücudumuz daha çok kan pompalamaya başlıyor biraz o yüzden bende de oluyor çarpıntı baş dönmesi vs.
Seymabalkara servansmom yaa Ayyüce ismini de düşünmüştük çok güzel isim ☺️ siz düşündünüz mü isim? Cinsiyetiniz ne?
servansmom Seymabalkara bizde kararımızı verdik cinsiyeti erkek ismi de Servan Yağız olacak inşallah 🤎
servansmom iremarsln37 oyy bizde kız çok istemiştik tabii ki öncelik sağlık rabbim size bağışlasın sağlıkla alın kucağınıza ilk doğumunuz sezaryen miydi
iremarsln37 servansmom benim 33haftada kordon dolanmasindan erken doğdu mecburi sezeryan oldum genel anestezi ile. Oğlum da o sıra kuvoze girdiği için kendi acımı falan hissedemedim . Zor geçmedi benim ameliyat ve sonrası
Sibel_yay_46 Bende 29 haftalık erkek bebiş bekliyorum son 77 gün kaldı hayırlısı ile geldin sağlıkli bir şekilde inşallah normal doğumdan korkuyorum ama bir yandan sezaryan istiyorum sonra ya pişman olursam diye de korkmuyor değilim sezaryan yaşayan arkadaşlar nasıl peki sezeryan
servansmom Sibel_yay_46 tam aynı düşüncedeyiz sağlıkla kucağımıza alalım bizde erkek bebiş bekliyoruz son 75
servansmom Sibel_yay_46 biz Servan Yağız olarak karar verdik 🥺🤎 Musab, Hamza, Zeyd, Asil, Agah, Asaf, Yiğit, Yahya, Göktuğ, Çağan isimlerinin hepsini çok beğeniyorum öneri olur belkii