68pembemavi01 Hayırlı geceler kızlar ben pijama takımı alacam önü düğmeli ve 97 kiloyum XXL olur mu doğumdn sonra giyecem doğum da kaç kilonuz gitti.
Mervecimbidur 68pembemavi01 hemen hemen o kilolardayım muhtemelen doğumdan sonra vericem kilo ama ben hep 3xl ve 4xl aldım işimi garantiye almak için
Busra5354 68pembemavi01 doguma 107 kilo ile gittim xxl aldım dogumdan sonra da rahat bir şekilde kullanıyorum. Dogumla 10 kilo gitti şimdi yavaş yavaş düşüyor kilom.
68pembemavi01 Mervecimbidur @Aeell Teşekkür ederim başka bir tane aldım oda XXL Ama önden düğmeli değil.
Mervecimbidur 68pembemavi01 yani usun bi süre evde olacaksanız rahar kıyafetler tercih edin hem sizin açınızdan hem bebek açısından ben rahatlığa düşkünüm diye büyük aldım sanırım
Nazo77 Busra5354 Toplam kaç kilo almıştın on kilo nasıl gitti ay keşke benimde öyle olsa daha ne isterim😅
Busra5354 68pembemavi01 üstüne de dene istersen, koltuk altından koltuk altına bak… saglıkla kucagına al canım 🤗
Busra5354 Nazo77 zaten 92 ila hamile kaldım 15 kilo aldım. Dogumla beraber 10 kilo gitti şimdi 5 kiloyu yavaş yavaş düşürüyor.
Busra5354 Nazo77 son haftalarda biraz fazla alınıyor gece yemelerine dikkat edersen fazla kilo almadan tamamlarsın. 🥰
Busra5354 Nazo77 Şuan 92 kiloysan akşam yemelerine dikkat edersen görmezsin. Ben 34 haftaya kadar 7 kilo ile gittim 34 den sonra 8 kilo aldım 🫣 ama biz vıcıgını çıkardık 🤣 tam 40. haftada suni ile normal dogum yaptım ☺️