Tripkolikkkiz Arkadaşlar düz lise mezunuyum. Meslek lisesine bazı sebepler yüzünden gönderilmedim. Açık öğretimden 2. Lise olarak meslek lisesi okuyabilirmiyim ? Lütfen bilgisi olanlar cevaplarsanız sevinirim
Eluskonunannesi Tripkolikkkiz meslek liselerinin akşam okulları oluyor diye biliyorum. Benim abimin eşi düz lise mezunu üni sınavını kazanamayınca bir yıl meslek lisesinde çocuk gelişimi bölümü okudu. Sonra o bölümden üni kazandı şu an öğretmen olarak çalışıyor
myavocado Tripkolikkkiz lise diplomanız zaten var ise, ikinci olarak okuyabileceğinizmtek lise mesleki açıköğretim lisesi diye biliyorum. Yoksa iki kez düz lise okuma gibi bir şeyin olması biraz değişik olurdu.
Tripkolikkkiz 4oglanannesi aa gerçekten mi çok sevindim. Peki ortak derslerden sorumlu değilim yani (mat. Tarih coğrafya vs) doğru anladım değilmi
4oglanannesi Bazı tanıdıklarım kizmeslek lisesi cocuk gelsimi okumuştu.derslere gitmislerdi hafta sonu farkları verdiler
4oglanannesi Tripkolikkkiz evet.sadece meslek dersleri veriliyor diye biliyorum.girmek istediginiz bölümün lisesine gidip sorun net bilgi alirsiniz
Tripkolikkkiz Eluskonunannesi bende o O şekilde okumak istiyorum inşallah başarırırım cocukta var bakalım nasıl olacak