gozdeee_karaaa Adetime 12 gün var ama doktorum rahim kalınlaşmamın olduğunu ve gebelik olabileceğini söyledi 3 gün ara ile kan istedi aynı durumu yaşayanlar varmı
Smysr gozdeee_karaaa bende de alttan muayenede kalınlasma var dedi aynı gün kanda çıkmadı 2 hafta sonra tekrar gittim direk kan aldilar ve 5 haftalık gebe çıktım 🌸
gunesveguney gozdeee_karaaa benim dün regl günümdü direkt doktora gittim alttan muayene etti rahim kalınlaşmış kendini gebeliğe hazırlamış kan ver dedi kan verdim 66 çıktı çok yeni gebelik var ama takip gerekiyor dedi bazen regl olunacağı zamanda kalınlaşabiliyormuş ama inşallah gönlüne göre olur
Annelikmghb gozdeee_karaaa adetiniz duzenli degilmi nasıl bu kadar erken teshis koyabildi doktorunuz adet oncesi zaten rahim kalinlasiyor gebelik olmayinca kanamayla inceliyor yumurtlamaniz zaten yeni olmustur şaşırdım
Smysr gozdeee_karaaa 2 hafta vardı ama öncesinde gebelik olduğu halde kanda çıkmamıştı, inşallah güzel haberler alırsınız 😍
gozdeee_karaaa Annelikmghb adetim düzensiz benim sürekli attan muayene etti ve rahimde kalınlaşma var dedi adetimd 12 gün var