Melikekrky 1 cm açıklık var doktorum suni sancı ile deneyelım dedi reddettim haftaya kadar beklemek ıstıyorum çatı muaynesınden sonra sarımsı akıntı gıbı geldi bır kac defa ve bazen sancılarım da var duzensız ama
Dilhun Melikekrky bebek iyiyse bekleyin kendi sancınızı derim. İlkinde suni ile başlatıldı 18 saat sürdü. İkincisinde 40+4te kendi sancımla dogumum basladı sadece son 15 dksı zordu. Bende cok fark etti. Ama tabii mecbur kalırsanız suni ile de başlatılabilir. Herkesin acı eşiği farklı
Tsknaltunts Aynı o haftada kontrol diye gittim doktor nst de sancı var bebek gelişmiş doğuma alalım dedi suni verdiler hiç açılma ve sancı olmadan 12 saatte doğurdum , doktorun neyi uygun görüyorsa yap bence canım artık gelişmiştir açılman da varmış
MiNNAKIM02 Tsknaltunts kaç kg doğdu acaba benim bebeğim biraz önden gidiyor da kilo olarak 38 haftalıgım hiç bir belirti yok
Tsknaltunts MiNNAKIM02 bence öyleydim hiç sancı yoktu gram bile yoktu çok enerjiktim nst de sancı çıkınca doktor güvenemem dedi aldı doğuma
Dilhun Melikekrky iri bebek kolay cıkar 😄 çatı müsaitse 4e kadar yolu var 😄 bu arada ölçümler genelde bi tık fazla oluyo belki o kadar değildir 🤷🏻♀️