1umutturyasamak Yoncatrk bnce bilerek yapıyor cünkü hastaneye gidiyorum karnım agryo diye nts ye giriyorum bi tekmeler atyo bi tekmeler atyo anlatamam cocuk hastaneye gdnce yerinde durmuyo evde tık yok 😂
Zeynoveannesi Pyrz86 bende hareket etmezse niye etmedi kaç saattir diye merak ediyorum ya🙈 ay şu son bir haftadır bende acayip gazlıyım çok rahatsız oluyorum yediklerimize dikkat etmek lazım
Zeynoveannesi Deletedmom308 ay maşallah kuzuya ya sesli sessiz hiç fafketmiyor kafasına göre takılıyor benim kız 😂 ama sabah 8 gibi fix birkaç tekme atıyor uyandırıyor beni karnı acıkıyor herhalde 😂
1umutturyasamak Pyrz86 girilmiyorda bnm sancım vardı ikikere oyuzden soktular ☹️ Karnm taş gbi oluyodu bide
Pyrz86 1umutturyasamak benimde gaz sancım olunca öyle oluyorum, yemeği fazla kaçırınca da rahatsız oluyorum çok
1umutturyasamak Yoncatrk bncede babası gbi olucak bu cocuk anlasldı babasıda miğdem ağrıyo diye ağlıyo bn odadayken cıkıyorum kapı deliğimden gözlüyorum yine ağlıyo ama gülerek bna ses gelsn dye yapıyo 😂😂 megersem adam numara yapıyormuş nazlanmak için 😂
1umutturyasamak Pyrz86 ayagnda terlk olmadan evin icinde gezme yada patk ceyranda kalma onlarda gaz yapar ayaklarını koru mutlaka bn halıya terlksz basym hmen karnm agrr
Pyrz86 1umutturyasamak ay ben çorap falan giyemiyorum panduf takıyorum ayağıma hemen ,ayağıma ulaşamıyorum bile bacağımda kireçleme var bide göbüş oldu artık
1umutturyasamak Pyrz86 anladım panduf gynce sogugu cekmiyosa ayaklarn skntı yok dikkat etmen lazm bn yataktan kalkıp ustume hırka ayagma terlk gymezsem hmen karnm agryo
ebru23 Pyrz86 karnimi yamultuyo resmen bazen 😂😂😂 sabahlari cok hreketlo tekmelee havada ucuyo oglum golcu olcak 😂😂 26+3
Sena_1997 ebru23 aramızda 1 gun var canim benimki de oynuyo masallah gece uyaniyorum bazen elimi karnıma koyuyorum dönüyor tekme atiyo
Cocoo 1umutturyasamak benımde 24+1 olduk oyle hergun oynamaz gunde bır yada ıkı kez onın dısında cok sakın bide cikolata tatli yiyince hareket eder diyolar benim kizim hic etkilenmiyo tatlidan falan
AlininAysesii 21+0’ım, dün öyle hareket etti ki ilk kez dışarıdan gözlemledim 😍 günde 2 sefer tekmeleyip uykuya dalıyor minikim 🧿💙