Zg99 Kızlar bugün kontrole gelmiştim. Cumartesi günü nişanım gelmişti pazar günü kasık ağrım vardı Dr umla konuşup pazartesi kontrole gel demisti. Kontrole diye geldim doğum başlamış. Sonrasında sezaryen doğuma karar verdim ve sezaryen oldum bugün öğlen saat 14.00 de oglumu kucağıma aldım 🙏🥹🧿🧿
aslcnr Zg99 hayırlı olsun canım. Kaç kilo doğdu bebiş? Sezeryan işlemi kaç dk sürdü? Tabi kendini nasıl hissediyorsun 💐
zeydalp Zg99 ayyy maşallah Allah analı banalı büyütsün hayırlı evlat olsun size inşallah 🙏 öncelikle sezaryeniniz nasıldı genel mi yoksa epidural mi. Sütünüz hemen geldi mi gelmediyse ne yaptınız mama mı verdiniz. Karnınıza baskı yaptılar mı yaptılarsa kaç defa. Ve ağrınız var mı varsa ne boyutta. Çok soru sordum biliyorum :( ama merak ediyorum kusura bakmayın olur mu
LoisLane Zg99 Allah analı babalı büyütsün, bize de nasip olsun hayırlı doğumlar inşallah 🥹 kaç dk sürdü doğumunuz, bir de beni en çok düşündüren şey, doğumda kollarımızı bağlıyorlar mı, anksiyetem var, düşüncesi bile beni daraltıyor
Zg99 LoisLane belden uyuşturdular 10 dakika sürmedi bebeğin çıkışı ardından bana dikiş atılması vs 30 dk sonra odama geçtim. Beni baglamadilar bir kolumda tansiyon aleti vardı diğer kolum da serum vardı 🌸 korkmayın sağ salim kavuşursunuz inşallah
Zg99 aslcnr teşekkür ederim canım 🌸 2800 doğdu 37+1 haftada. Küveze girmedi çok şükür 🙏 30 dk sürdü toplamda. Çok şükür iyi hissedersin kendimi 🌼
Zg99 zeydalp Amin inşallah canım 🙏🌸 ne kusuru tabiki seve seve yardımcı olurum 🍀 spinal oldum belden aşağı uyuştu. Mama vermedik sütüm geldi bence kişiden kişiye değişen birsey süt gelmesi 🍀 karnıma baskı yapıldı ayaklarımın uyuşukluğu geçiyorken biraz canım acıdı baskı da iki parmağıyla sağ karın tarafıma bastırdı. Dayanilmayacak bir acı olmadı açıkçası. Ağrım yok çok şükür 🌸🙏🙏 ağrım olunca ağrı kesici iğne yaptılar (3 kere ) kendime geldim