TugceOrak Shdtnnc aynıyız kuzum. Benim de öyle maalesef hatta sadece yüzüm değil popom sırtım ve göğüslerimin arasında bile çıktı 🥹
Hryedz Shdtnnc 1. Hamılelıgımde cıldım guzellesmısken 2 de sıvılce bastı resmen 32 deyım hala sıvılcem cıkıyor malesef hormon kaynaklı
defnevedoruk Shdtnnc merhaba ilk hamileliğimde de olmuştu bu hamileliğim cok yeni ama bunda ds var yine:(
Yzeynep Shdtnnc İlk hamileliğim bebişim kız başından beri sivilce döktüm geçmedi bişey de kullanmadım umarım doğumdan sonra geçer 🫠
Hryedz Shdtnnc yok canım ıkısıde erkek ve hamılelıklerım o kadar farklı kı artık soylenılenlere inanmıyorum 😂
Nacyax Shdtnnc tam tersi yüz çirkinleşince kız oluyor derler kız çocuğu annenin güzelliğini alır diyorlardı
babyiscoming_ Shdtnnc oldu ve hala devam ediyor maalesef 6 aylık olduk artık. Erkek bebek anneyi güzelleştirir derler bide yalan hepsi😂
Masal7778 Evet ilk 3 ay cildim mahvolmustu her yeri sivilceydi 3 aydan sonra hepsi geçti cildim parladı resmen 🤗
babyiscoming_ Shdtnnc bizde kız bebek annenin güzelliğini alır erkek ise anneyi güzelleştirir derler ☺️
gezginanne_ İnternetteki lifli sabunlar bitirdi benim sivilceleri.cinsiyetimiz kız.güzel bir tonikleme nemlendirici,günde iki kez yapıyorum