Yefeannesi Cuma günü doğumum var demişsiniz size umut vermek istemem ama umutsuzluk vermekte istemem.Benim oğluma denmeyen şey kalmadı.Bakın kalbinde sorun var dediler tamam dedim,bağırsaklarında sorun var dedile olsun dedik en sonunda engelli olacak dediler bende sizin gibi allahtan geldi ne yapabilirim dedim doktorlar kesinlikle aldır daha genceciksin dedi tabii gelmediğim doktor kalmadı.Ne engeli olacak dediğimde zihinen ya da bedenen olacak engele bile hazırdım ama doktor yutmayı bilmiyor dediğinde beynimden vurulmuşa dönmüştüm.Yutmayı bilmeyen çocuk nasıl beslenirdi?Nasıl büyürdü?Ben daha 20 yaşındaydım yapabilir miydim?O kadar çok korku ve stres yaşadım ki…Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..Her gecem göz yaşı ve dua ile geçti inanılmaz derecede ağlıyorum ve sadece dua ediyorum.Sonuç ise şu;Oğlum 2.5 yaşında ve ne bedenen ne zihinen yahu doktorların olumsuz dediği hiçbir şey yok çocuğumda.Altın gibi saçları da cabası…Çok şükür sağlıklı dünya güzeli oğlum hiçbir hastalığı yok.Demem o ki dua edin.Anne karnında ne olup ne olmayacağını bilemezsiniz.Ben kendim için de diyorum belki gerçekten çocuğumda o hastalıklar vardı ama ben kabullenip Allaha sığındım diye rabbim yaşatmadı o acıları..20 yaşında daha gençliğimin baharındayım doktorlar daha iyi bilir diyip aldırabilirdim ama yapmadım,yapamazdım da zaten şimdi 25 haftalık hamileyim çok şükür hiç olumsuz bir şey duymadım ama duysam yine kıyamazdım.Dualar gerçek olmasa bile,gerçekler dua olabilir’ demiş bir adam,gerçekten öyle.Bol dua edin ve Allaha sığının,o her şeyi gören ve duyandır.Rabbim korktuğunu yaşatmasın,sağlıklı olsun inşallah.