Asyaalpkerem Ameliyat önlüğünü giymeden inanmıycam sanırım oğlumla aynı. Bedende son gecemiz aslında çok heyecanlıyım korku panik hepsi var rabbim sona gelmeyi nasip etti kucağıma alıp cennet kokusunu içime çekmeyide nasip etsin yarın sabah 9 buçuk gibi genel anestezi ile olucak doğumum okuyan hamişler dua edin bana sorunsuz kolay oluversin herşey rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin🤗🤲🏻🤲🏻
Ozcndln Asyaalpkerem saglicakla kucagina alirsin insallah canim benim sonrada biz diger hamisler ins 😍😍
__aRzUu__ Asyaalpkerem canım ya Rabbim yardımcın olsun sağ Salim kucana al inş sende bana dua et bende cuma günü olacam inş kendine geldinde iyi haberlerini bekliyorum yazarsın☺️
Mrveek60 Asyaalpkerem rabbim hayırlısı ile kucağına almayı en güzeli ile nasib etsin bi ayazda kurtulursun inşallah rabbim yardımcın olsun.🎈
Asyaalpkerem __aRzUu__ amin inşallah canım rabbim sanada yardım etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Defnemmm2301 Asyaalpkerem inşallah ikinizde sağlıklı olursunuz 🥰 ya ne güzel darısı bizlere inşallah kaç haftalıksın canım
Baklava Asyaalpkerem saglikla kavusun ins yavrunuza 😍😍 Heycandan uyuyamazsiniz ama siz yinede dinlenmeyi deneyin 😊
Baklava Asyaalpkerem ins bi kac saatte olsa uyuyabilirsiniz😊 ustunuzden stresi kisa bi sure atabilirsiniz 😊 Yarin enerji lazim olucak ve uzun bir gun olucak 😊
1850 Asyaalpkerem rabbım saglıklı sıhhatlı kucagınıza almayı nasıp etsın bızde son 11 gundeyız beklemedeyız💙👶🏻
Asyaalpkerem Btlbet sezeryan sonrasını diyorsan bilmiyorum ama öncesinde 12 ye kadar yemek yiyebilirsin saat 4 e kadar su içebilirsin dedi doktorum sonrasında herşey yasak
Baklava Asyaalpkerem şukur 😊 Hadi bakalim yavruna kavusma gunun cok ozel ve cok guzel 😊 Hayirla gelsin ins.saglikla kavusun. Gule gule gidin ve harika bi duyguyla geri gelin ins 😍😍
Vefas Asyaalpkerem Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bizlerede cennet kokusunu tatmayı nasip etsin dualarım seninle 🧿🙏