Cerenimoow Kızlar 7+1 günlüğüm bugün kaşığımda baya batma ve ağrı hissettim ¾ gün önce gittiğimde sadece keseyi ve yolk saçı gördü doktor bebeği göremedi sizlerde durumlar nasıl
Ayshababy Cerenimoow 7+5 haftalıkım canım bende kasık agrısı falan olmadi şukur almanyada oldum için şuanlık sadece vajınal kontrol yapıyorlar o yüzden 7+1 de gittimde bebegi gördüm
mineay55 Cerenimoow şu an 7+1 haftalığız ☺️ 6+2 ultrasonda kalp atışını gördüm 🥰 henüz kalp sesini duyamadık bir dahaki ultrasonda duyulur şu an erken demişti doktor. onun dışında 3 gündür rahmimin sol kısmında çok ağırım vardı kasıklarımda da sanırım rahim büyüdüğü için. Kusma çok sıkıntılı her ne kadar ilaç alsam da kusmamak için çokta bir işe yaramıyor.
Cerenimoow mineay55 maşallah görmüşsünüz içiniz rahatlamıştır 😍 benimde kuru miğde bulantım var kaşık ağrım baya oluyor batma oluyor
Canco Sosyalbiri bizde 7+4üz dün akşam belimin ağrısından kıpırdayamadım süpürge vs yaptığımda oluyordu ama dün dinlenmeme rağmen bel ağrım çok fazlaydı bugün daha hafif
Sosyalbiri Canco çok geçmiş olsun canım senin de özellikle gece mi ağrıyor yoksa gün içinde de var mı?
Tugceee6 XBurcuburcu azranrctrsmn aynı şekilde ben de 8+6 dayım prilam işe yaramadı. Prizin kullanıyorum sanki daha iyi. Devam ediyor ama azaldı.
Bett2206 Biz de bugün tam 7 yiz hafiften yemeklere karşı biraz koku hassasiyeti hissediyorum sanırım bulantılarım olucak kasık ağrılarım yok 2-3 gündür🥲cuma günü kalp atışı duymaya gidicez🥰
_sekerportakali Bett2206 biz de 7+1 iz yarın kalp atışınıdnuymak için gidicez iki gündür özellikle mide bulantısı koku hassasiyeti yaşıyorum ayakta çok durunca başım dönüyor
Canco Sosyalbiri ağrıdığında gece gündüz farketmiyor şuanda bile sırtımda yastıkla dik oturmaya çalışıyorum ama içeriden bişey asılıyor ağrıyor eğer o gün kendimi zorlarsam zaten çok daha fazla ağrıyor ama geceleri uyurken şükür ağrıyı hissetmiyorum
ilkkezanneyim Cerenimoow ben de 5+2de keseyi gördü doktor şu an 6 haftalık hamileyim daha her şey çok yeni ama o bahsettiğin hafif batmalari ben de hissediyorum çevrem korkutsa da doktor kese büyüyor vücudun alışık değil böyle bir şeye o yüzden hafif sancılar normal dedi kanama olursa gel dedi ama o hafif sancı dışında bir tane bile hamilelik belirtim yok mide bulantısı bile yok
Susenasu 7+0 korkunç bir mide ağrısı gaz ve bulantı… mecbur prilama başladım o da halsizlik yapıyor. Hayalim hamileliğin tadını çıkararak süreci geçirmekten yanaydı ama hem çalışma hayatı hem zor bir hamilelik başlangıcı beni şimdiden bitirdi🫠
Ewy 7+2 benim de. Sadece battaniye altında yatmak istiyorum. Bulantı vs yok ama hayata küstüm sanki. 2 gündür güğüs hassasiyetim azaldı bi yumuşadı benzer yaşantısı olan var mı. Tedirgin oldum açıkcası