Hlimee 4 aylık oldu evladım sın 1 aydır aşırı dökülme yaşıyorum Kelleşme başladı resmen Ne yapayım Doktor A mı gitsem kızlar Bi fikir 💭
umrumdadegil Hlimee çok normal canım birkaç ay daha devam edecek korkma😂 avuç avuç geliyor başlarda hatta çocuğunki bile dökülüyor o dönemde sonra geçiyor. Doktora gitsen de fayda olmaz çünkü hormonsal bişey geçecek
Daisyy000 Hlimee Takviye kullanıyorsunuz değil mi? Ben 16aylik anneyim, doğurduğum günden itibaren emziren anneler için olan takviyelerden kullanıyorum. Saçlarım özellikle 8.ayda çok döküldü ama dökülenler çok şükür tekrar çıkmaya başladı
GEM Hlimee Arkadaşımda aynısını yaşamıştı bioblas şampuan kullandı düzenli Bir şekilde bebek saçlarım çıktı demişti dilerseniz sizde bir deneyin
Marlaa Bir doktor gebeyken kullanılan vitaminler doğumdan sonra da kullanılabilir demişti . Demir vs takviye kullanıyor musunuz ? Bir doktora gidip kan verin bence dökülme hamilelikten sonra normal ama aşırıysa belki değerlerinizle ilgili problem vardır
KbK Daisyy000 takviyeyi kadın doktorunuz mu verdi bizde 4 aylık olduk ama herhangi bi takviye vermedi sadece kan ilacına devam et demişti