Merhaba 39+2 de doğan minnak kızımın hikayesini anlatmak istiyorum.Daha 22 haftalıkken gelmeye kalkmış ve Serklaj olmuştum yaklaşık 4 ayım yatarak geçti ve hiç geçmeyecek gibiydi gerçekten ama bir şekilde geçti 36. Haftada dikişlerim alındı ve doğumu beklemeye başladım bu arada 1.5 cm de açıklığım vardı herşey normal doğumu gösteriyordu neyse günlerce ha geldi ha gelecek bekledik taaki 39+2 gecesi suyum gelesiye kadar gece 2 de suyum geldi ve hastaneye geldik gelirken hiç sancım yoktu ilerleyen saatlerde biraz biraz gelmeye başladı saat 8 den sonda suni ile destek verildi ağrı çektim gerçekten ama bağırmadan sürekli nefes ile idare ettim saat 2 gibi müthiş ıkınma hissi geldi ve koşarak doğumhaneye indik ve yaklaşık 4-5 sancıyla beraber ıkınmada bebeğim çıktı sıcacık bişey kaydı gitti resmen ve hemen kucağıma verdiler o an şoka girdim ve dokunamadım resmen eşimde yanımdaydı ağlamaya başladı sonra doktor eşime kordonunu kestirdi yani ben o kadar çok korkuyordum ki normal doğumdan ha sancı çekerken de Epidural diye yalvardım bu arada ama sonra İyiki olmamışım dedim çünkü süreç uzayabilirdi her neyse sonra kesi atmadı bana ama galiba yırtıklarım oluştu biraz dikişim var içten ve dıştan onları diktikten sonra beni sandalyeye oturttular kızımı da kucağıma verdiler ve odamıza çıktık bunu stresli olanlar için yazmak istedim aylarca bende burda pozitif doğum hikayeleri okuyorum ve inşallah birgün bende yazarım diyordum ve nasip oldu çok şükür kızıma bakarak yazıyorum şuan hastane odasından.