Babyybabyyy Nasıl gidiyor kızlar. Benim boğazım durmuyor sürekli bir şeyler yiyorum. +10 kiloyla devam. Sizde durum ne
Secil1991 Babyybabyyy ben de 11 kilo aldım 27+4 üm. Bebeğim de küçük bir hafta geriden geliyor ama ben çok aldım
Asdfg2113 Babyybabyyy Bende de o durum var zaten normalde iştahım açıktı ama kilo almıyordum hamilelikle birlikte kilo da aldım 11 kilo aldım insallah artmaz bebek 1 buçuk kilo ben 48 den 59 anlamadım valla
aysegul2812 Babyybabyyy bende 28+3 5 kilo aldım ama bu hafta mide yanmam aşırı arttı ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım
Secil1991 Babyybabyyy doktorunuz geriliğiyle ilgili bir şey diyor mu bana takviye vitamin verdi ama aradaki fark yine de kapanmamış
Slncvs Benimde 28+2 , 11 kg almışım. Hamileliğim boyunca kusma ve mide yanması gibi durumlar yaşamadım ama anormal bir yeme durumumda olmadı. Işık hızıyla alıyormuşum gibi geliyor bu gidişle 20 kg ile doğuracağım 🥲
Babyybabyyy Slncvs hepsini baştan yaşadım ama yinede kilo aldım. Akşamları yarm ekmek tost yiyip uyuyordum ondan sanırım
edasaribek Bende 5kilo aldim 28+3 sanci ishal mide bulantim falan basladi surekli halsizim bu hafta bana ne oluyor anlamadim kontrolume 1 hafta var 1 hafta boyuncada doktorum hastanede degil
Babyybabyyy Secil1991 yok vermedi. Protein ağırlıklı beslen dedi öyle yapıyorum. Kontrolüm 30.baftada gidince ne diycek bakalım
Secil1991 Babyybabyyy benim kontrolüm de 29+2 de inşallah iyi çıkar. Sizin kaçıncı haftada kaçtı kilo ve boyu
Asdfg2113 Babyybabyyy Yani ne canım cekıyorsa yiyorum açıkcası oyle ekstra olarak ceviz tüketmeye basladım bide süt yogurt bunları duzenli tükettim
edasaribek Babyybabyyy acilde asistanlar var kendi doktorum pazartesiye kadar yok son care esim geldiginde onunla giderim oglumu kabul etmiyorlar acilde iceri girmesi yasak 3 yasinda tek de birakamam🥹 gurbette olmak boyle bir şey