Skskdmsm65- 30 Ekimde planlı sezaryan olacağım, oğluma kavuşacağım için çok mutluyum ama müthiş bir heyecan ve stres var midem bulanıyo resmen, hep kendimle tek kalıp düşünmek istiyorum, var mı böyle hisseden, ben mi çok derin yaşıyorum
basakc36 Skskdmsm65- hiç düşünüp dert etme oluruna bırak rabbim yardım ediyor Ben çok korkuyordum ama kendimi strese sokmaya değmedi. Su gibi bi doğumun olsun inşallah
Skskdmsm65- Sumisali_ Ayy ne güzel siz deneyimlisiniz, Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsinn♥️♥️♥️
ZeynepKaya18 Sumisali_ yaa benimde 30 ekim normalde sınır ama normal olacağı için beklemedeyiz kızımızı🥹
Sumisali_ Skskdmsm65- amiinn hepimize inşallah 🤲 benim için zor olan ilk kızımı arkamda bırakıp gitmek olacak tek düşündüğüm bu 🥺
Skskdmsm65- basakc36 çok haklısınız, çok teşekkür ederim, inşallah herşey çok güzel olur hepimiiz için ♥️
Skskdmsm65- ZeynepKaya18 Yaa sizede kolay doğumlar diliyorum, belirsizlik daha heycanlı tabii, bi an önce kavuşursunuz insallaah♥️♥️
Sumisali_ ZeynepKaya18 sağlıkla kavuşun inşallah bizim ilki mecburi sezaryen olunca bu da öyle oldu.Sağlıkla doğsunlar da hiç önemli değil 😊