Tubakrgn000 Urfa’da yaşıyorum Adana’ya ailemin yanına doğuma gelmeyi düşünüyorum şehir hastanesinde Sezeryan yapan var mı acaba bilgisi olan birisi yazarsa sevinirim ilk hamileliğim ve ikizler O yüzden biraz Tedirginim
12betul Tubakrgn000 şehir hastanesi yani devlet bünyesinde hastaneler sezeryan yapmıyor maalesef son ana kadar normal diyorlar . Yani geldim hadi sezeryan olsun yok maalesef . Bende Adana dayım .
Elzemm_ Tubakrgn000 kafa pozisyon u düzgün se normal derler kilo veya terase mejbur sezeryanda alınıyor zaten var mı öyle birsey
Tubakrgn000 Elzemm_ benimkiler her kontrol de baş yada maksat geliş oluyorlar ama ikizi normale almamaları lazım ya benim doktorum özel olduğu için mi bilmem ama beni çok korkutuyor normal doğum istiyordum normal doğumda biri diğerinin doğmasını beklerken ölebilir dedi korktum
Elzemm_ Tubakrgn000 canm adana istiyorsan erken git doktora görün o zaten sezeryan derse gün verir böylece aklın orda kalmaz kardeşimin de ikizleri oldu devlette ama bebekler ters yönde diye direk sezeryan a gün verildi