Mrvnur900990 Kızlar neredeyse 1 hafta önce 4 kere test yaptım pozitif çıktı daha sonra bta hcg verdim 2.61 çıktı 1 hafta önce ama.Yarın veya öbür günü idrar testi yapmak istiyorum sizce yapıyım mı yoksa 4 gün adetimi mi bekliyim
mlkkk Mrvnur900990 kasette pozitif çıkıp kanda çıkmaması garip idrarda pozitif görüldüyse betanın yükselmesi lazımdı betaya göre gebelik yok bana kalırsa adet gecikince yada yaklaşınca tekrar kan verin. Kaset test yanıltıcı olur
Mrvnur900990 mlkkk yanıltıcı hepsimi oluyor yani 4 tane test yaptım 4 düde pozitif çıktı aynen en iyisi adeti bekliyim ben
mlkkk Mrvnur900990 garip gerçekten ama beta göre öyle yanıltıcı çıkmışlar hepsi aynı marka mı acaba? Bide net çizgimi silik mi?
Serya3 Mrvnur900990 adetime 4 gün kala prodoctor testte silik çıktı pazar gunu kan verdim negatif çıktı bat 28i ydi bnce 2 güne bir kan vermek daha sağlıklı sonuçlar verir
Mrvnur900990 Cimcime30 ayy evet aradığım yorum bu yaa gerçekten kendimi inandırmaya çalışıyorum artık 1.20 ve 5 arası diyo benim 2.61 çıktı hamile olmadığımda kan testlerim 1.20 çıkardı 💜💜
Ozgedgn1 Mrvnur900990 inşallah hamilesindir ama benimde 16 gün gecikmem olmuştu beta 4.60 çıktı 2 gün sonra adet oldum. Bazen gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor
Ebrugunesss Mrvnur900990 anladım karıştı o zman o kadar çok baktım ki bende 4 farklı marka test yaptım hepsinde silik çıktı ikisini aynı gün ikisini ertesi gün yaptım ama ben aşılama oldum aşılamanın 15. Günü yaptığım da silik 16. Günü yaptığım da iğne etkisi falan olur diye korkuyorum herkesin testi yanlış çıkmış insan çok korkuyor
Ebrugunesss Mrvnur900990 henüz vermedim Çarşamba sabah vericem inşallah sağlık ocağı 29 ekim dolayısıyla kapalıydı hastaneye gitmedim hemde elimde son bi test kaldı çarşamba sabahı yeniden idrarda yapıyım dedim
Mrvnur900990 Ebrugunesss bende bugün alıp yapmak istiyorum ama geçti artık tuvalete çıktım çünkü yinede alcam ama 😅
Mrvnur900990 Ozgedgn1 maalesef biraz öyle oluyor ama inşallah hamileyimdir 4 senedir bekliyoruz çünkü 🥺💜