Yenianne34 Rabbime Şükürler Olsun Nefes Doğa’ma Kavuştum❤️ 08.01.2019 Sabah 11 de Eşimle Anneme kahvaltı yapmaya gitmek için hazırlanıyordum. Zaten heran sancı bekleyen ben suyumun bir and gelmesiyle şok 😯 eşim lavobada seslenmemle heyecanla çanta nerde hazırmısın iyimisin derken sakin ol duşa girip çıkıcam dedim😀 Adam şokta tabi hemen duş alıp doktora geçtik. Doktorum sancım olmadığı için suni sancı verip yatış yapacağını söyledi kabul ettik. 30.haftadan beri normal doğum gözükmesine rağmen hiç bir şekilde açılmam olmadı sancılarım sıklaşmıştı fakat bebeğim kaka yapmaya başladığı için daha tedbirli ilerledik 6 saatin sonunda açılma 1 cm olunca doktorum eşim ve ben bebeği riske atmamak için sezeryana karar verdik ve hemen sezeryana alındım. Genel anestesiz ile mutlu uyanıp mutlu kalktım çok şükür ama Kesinlikle doktorum Albert Kazado ya borçluyum uyandığımda ne ağrıı vardı ne sancı tabiki ilk hafta zorlandım ama çok şükür kendimi kolay toparladım bebeğim 3605 gr doğdu 51cm boyu ❤️Pamuk gibi bir prenses doğdu hakkınızı helal edin detaylı oldu ❤️ Sormak istediğiniz birşey varsa yanıtlarım ❤️
Tazegelin12 Yenianne34 sezaryanda da normal dogum gibi bebeginizle beraber mi cikiyosunuz dogum haneden yoksa sizi odaya aldiktan sonrami bebegi getiriyolar acaba ?
Brlgry Yenianne34 Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun 🙏 sonrası çok zor ağrılımı geçiyor bünye meselesi ama genede sormak istedim