arnka_mommy Cems01 İnşaAllah bizim çocuğumuz da haftasını yakalar dediğiniz gibi bir çok anne ölçümler net sonuç vermiyor diyor Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil 🤲
Defnezumramom arnka_mommy aynen burda çok öyle bebeğin ölçümüyle alakasız doğan önemli olan sağlık sorunu var demesinler o hamileliği zehir eder işte
arnka_mommy Defnezumramom Malesef öyle hamilelik zaten zor bir süreç hassasız bir de doktorlar böyle deyince insan ister istemez kafasında senaryolar kuruyor dünden beri neler yaşadık bebeğimizde etkileniyor haliyle 😔
Defnezumramom arnka_mommy benim arkadaşım kızına hamileyken kafasında kist var bu yaşamaz aldır dediler oda inat etti ama doğurana kadar burnundan geldi hamilelik sonuç mu bebeğin kafasının dışında su toplanmış emzirdikçe geçti
Bergamot arnka_mommy aile genetiği diyim. Benim ilk bebiş de bu da 3 hafta önden gidiyor gelişim olarak. Ona rağmen kafaları hep vücutlarına göre daha büyük.. Doktorumuz koca kafalar diye seviyor ahah 🤭
arnka_mommy Bergamot Gelişiminde bir problem olmasın da büyük olması hiç sorun değil Allah bağışlasın 🤲🌸
arnka_mommy Defnezumramom Allah korumuş ya aldırsaydı düşüncesi bile çok kötü iyi ki yapmamış 🤲 Bende dua ediyorum sağlıkla alalım kucağımıza bütün anneler içinde 🌸
Bergamot arnka_mommy hiç dert etme canım benim bir sıkıntı olsa doktorun muhakkak anlardı gönlünü ferah tut. Bazı bebeklerin de tipi böyle oluyor 🌸
Pofuduk1anne arnka_mommy bende 36 haftalığım bizimkide 4 hafta önde çıkmıştı 32 haftasından beri kafası önden gidiyor. Günlük açlık tokluk şekerimi ölçtüm bi sıkıntı çıkmadı büyük ihtimalle genetik yarın kontrolüm var ne durumda olduğunu merak ediyorum