ayse5487 Kızlar fotoğraf çekimi için şık birşey almak istiyorum doğum sonrası hastanede giymek için sizler nasıl bişeyler aldınız paylaşsanız bize de fikir olur ☺️
Merve_kucuk ayse5487 Ben Kızımdayken aldığımı giyeceğim. Bide düğmeli pijama takımı alırsam yeter. Öyle aşırı şık bir şey değil. Alan olmuşsa muhakkak paylaşırlar ☺️
Asdfg2113 ayse5487 Bende normalde de giyebileceğim düğmeli beyaz bir takım aldım kendime ötekileri yakıştırmıyorum pek fazla ama baskasında beğeniyorum şu kolları dantel desenli vs olan takımlar çok hoş duruyor
ayse5487 Merve_kucuk evet varsa zaten öncekinden mükemmel alma derdi yok 😅 benim ilk olacak inşallah o yüzden merak ediyorum bir tane kalın düğmeli bir pijama takımı aldım ne olur ne olmaz diye bir tane de şık bişey alayım diyorum 🥹
bahadircocugum ayse5487 trendyolda sabahlikli gecelik takimlari var beyaz ya da ekru bir tane secin ben de oyle yaptım beyaz da bir sal alcam tamam
ayse5487 Asdfg2113 evet bende öyle abartılı sevmiyorum zaten ama saten bi tık dantelli olabilir diye düşündüm
Asdfg2113 ayse5487 Önemli olan yakışması kendinize hangisini yakıştırıyosanız bazıları iddalı şeyleri de taşıyabiliyor insana göre değişiyor