caglaoztrk Kızlar 18+4 de maalesef hastalandım. İnanılmaz bir boğaz yanması,öksürük,burun tıkanıklığım var. Şu öksürük bebeği de etkileyecek diye korkuyorum ister istemez,neler tüketeyim nasıl hızlıca geçer bu süreç mahvoldum resmen ya :(
Guzelanne56 caglaoztrk ıhlamur kuşburnu ıcınde bır tane küçük lımon kaynat bıraz bal koy bardağa ondan iç terletıyor toparlıyor hemen, bıde pastıl alabılırsın. Serum fızyolojık burnunu açar o da çok ıyı bebeklere kullanıyoruz gebelıkte zararı yok, ılık lımonlu su ve günde bır tane sarımsak yut. Ben hep böyle 3 günde toparladım uyu dınlen bol bol sıcak çorba iç
dika caglaoztrk boğaz yanması için tek tavsiyem pekmez boğazı yumuşatıyor nane limon doktor bana tüket demişti ama fazla olmicak şekilde günde 1 defa içiyordum bir günde ara veriyordum burun tıkanıklığı için bende hala devam ediyor o herşey geçti bi o kaldı ama boğaz için ben herşey denedim bı o fayda verdi o süreçte kilo verdim bebeğim fazla gelişemedi siz yemek yiyin bol bol
Larraa caglaoztrk Yeni yeni atlatıyorum. 4-5 gündür hastayım. Sadece ıhlamur tükettim günde 1 kere ve arada limonsu sıcak su içebildim.
Mervevebebegi15 caglaoztrk geçmiş olsun burnunuzu okyanus suyuyla açabilirsiniz biraz fayda ediyor zencefil ıhlamur kuşburnu içiliyor diye biliyorum bol limonla tavuk suyuna et suyuna çorba için
mlkkk caglaoztrk sütün içine çay kaşığı ucuyla zencefil katıp kaynatın biraz bal ekleyip için öksürük geniz akıntısı boğaz ağrısı çok güzel rahatlatır gün içinde ve yatmadan önce yapın için
Erdem04 caglaoztrk off şuan bende o durumdayım bi cocum bulan yazsın lütfen burun tıkanıklığı için sadece serum suyu kullanabildim ama öksürük perişan etti korkuyorum bir şey olur diye
Guzelanne56 Erdem04 hayır rısklı gebelık yaşıyor olmama ragmen doktorum günde 1 kupa ıhlamur ıcebılırsın dedı, sarımsak bol bol ye her zaman bağışıklık ıcın ıyıdır dedı sarımsak ne gıbi zarar verebılır kı zaten?
Badeveannesi caglaoztrk boynuz pekmezi yarım limon kaynar su harika boğaz temizliği yapıyor yemin ederim hamileliğimde en en hayat kurtarıcı şey diyebilirim.
[silindi] caglaoztrk canım kız kardeşim hamileyken covid olmuştu, ıhlamur içine zencefil zerdeçal koyup içmişti öyle atlatmıştı. Gripte de işe yarıyor diye duymuştum. Allah şifa versin 🙏🏻
b-bg caglaoztrk ben 9 haftalıkken zatürre olmuştum ateşim 40 dereceydi serumlar aldım fayda etmedi öksürüğüme en son pekmezle terayağını ısıtıp içine ceviz koyup kaşıkladım 2 günde geçti çok şükür