Mervevvp Kızlar 14 haftalık hamileyim geçen hafta 2 gün hastanede yattım çıktım bugün yine kanamam oldu bahsettiğim kanama damla değil pedi taşıran sanki idrarımı yapıyormuşum gibi fışkıran bi kanama başına gelen oldu mu acaba
Nhrr Mervevvp plesanta mı aşağıda acaba genelde kanamalar bu sebepten oluyor. Yada rahim ağzına bakildimi kısalık açıklık var mı diye ? Çok geçmiş olsun.
Mervevvp Bu sabah da erkenden doktoruma gittim iğne verdi fitil ve duphastona da devam dedi inşşş bi zararı yoktur bebeğe 13+2 yim bi 20 olsaydım hayırlısıyla
Nhrr Mervevvp merak etmeyin olmaz rahmi kalinlastiriyor kanamayı kesiyor düşmesini engelliyor. Bende kullanıyorum. Doktor bana da demişti bazı gebelikler böyle geçiyor ama %80 sağlıklı oluyor diye.
Kubra001111 umut0808 merhaba bende öğrendiğimden beni kahverengi lekem var bir kaç gün önce pıhtılı kanama oldu aynı gün geri geçti şimdi az az kahverengi oluyo normal mi acaba bende iğne yaptırıyorum 3 günde bir
Kubra001111 umut0808 kan sulandırıcı kullaniyodum doktorum birka dedi dpuhaston ve iğne var şu an da bir de folik asit , inşallah bebeğime birşey olmamıştır salı günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz
umut0808 Kubra001111 benimkide pıhtılı yoğundu iğnelerle atlattım, bebek saglıklıysa her türlü size tutunur korkmayın
Kubra001111 umut0808 aynen öyle gerçekten teşekkür ediyorum moraliniz için İnşallah her şey güzel olacak